10 peppers om het vol te houden

Auteur(s):

Bindwijze: Hardback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 6,50
Het komt in ieders leven wel voor: een periode waarin alles tegenzit. Je wordt er depri van, het lijkt wel of God de hemel heeft gesloten.
Het komt in ieders leven wel voor: een periode waarin alles tegenzit. Je wordt er depri van, het lijkt wel of God de hemel heeft gesloten. Dan kun je wel een oppepper gebruiken.
Dit boekje is zo'n oppepper. Het bevat 10 peppers voor jongeren die het moeilijk hebben. Noem het schouderklopjes, gangmakers, positieve prikkels, of... peppers. Elke pepper bestaat uit vier onderdelen: drie bijpassende bijbelteksten, een kort statement, drie tips en een klein ervaringsverhaal, en dat dus 10 keer!
Een prachtig cadeau aan je vriendin, je broer of misschien aan jezelf.

Mirjam Ngoy-Verhage studeerde praktische theologie aan de Christelijke Hogeschool in Ede en de Universiteit van Durham, Engeland. Ze werkt als jongerenwerker in het Salmon Youth Centre in Londen.
 
ISBN 9789023920915
Subtitel Nee
Aantal bladzijdes 44
Bindwijze Hardback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 132 mm
Hoogte 146 mm
Dikte 10 mm
NUR code 713
Imprint Jes!

Het zijn geen dikke zelfhulpboeken, maar handzame cadeauboekjes met praktische tips die strak en overzichtelijk zijn opgeschreven. De vormgeving is mooi. Op elk omslag staat een blikje energiedrank, om aan te geven dat de boeken je een boost willen geven.

Nederlands Dagblad

 

Schrijf uw eigen beoordeling