Allemaal sterretjes

Kerstverhalen voor kinderen en jonge mensen

Auteur(s): Willeke Herwig

Bindwijze: Paperback

Ook verkrijgbaar als: E-book: EPUB met watermerk

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com . Dit betreft een Printing-On-Demand-titel. U kunt dit artikel daarom niet retourneren.

€ 20,99
Dit boek staat boordevol prachtige kerstverhalen, om voor te lezen tijdens een kerstviering of om zelf te lezen in een hoekje van de bank, met warme chocolademelk en een kerstkransje. Er staan ontroerende verhalen in, maar ook grappige, spannende en verrassende verhalen, lang en kort.

Gratis verzending binnen Nederland!

Dit boek staat boordevol prachtige kerstverhalen, om voor te lezen tijdens een kerstviering of om zelf te lezen in een hoekje van de bank, met warme chocolademelk en een kerstkransje. Er staan ontroerende verhalen in, maar ook grappige, spannende en verrassende verhalen, lang en kort. De verhalen zijn geschreven voor kinderen van 4 tot 12 jaar, maar iedereen kan meegenieten: kleine en grote kinderen, jonge en oude mensen, jongens en meisjes, mannen en vrouwen.

Ideaal voor leerkrachten, jeugdleiders of ouders die kinderen met kerst iets bijzonders willen meegeven.

Verhalen van Mirjam van der Vegt, Els Florijn, André F. Troost, Christine Stam, Liesbeth Morren, Lieke van Duin, Judith Janssen, Peter van Dijk, Sofie van Gelder, Nelleke van Dongen, Hans Mijnders, Jeannette Donkersteeg, Annemarie ten Brinke, Helga Warmels, Iris Boter, Leendert van Wezel, Maria Dingemanse, Stephen Teeuwen, Willemijn de Weerd, Maria de Jonge, Lijda Hammenga, Sarah van der Vlist.
Eindredactie: Willeke Herwig.
 
ISBN 9789023994879
Subtitel Kerstverhalen voor kinderen en jonge mensen
Aantal bladzijdes 224
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 135 mm
Hoogte 215 mm
Dikte 20 mm
NUR code 224
Imprint Mozaïek

Wat maakt een kinderverhaal tot een kerstverhaal? Kou? Naastenliefde? Inkeer? De Evangelieboodschap? Drie auteurs die een bijdrage leverden voor de verhalenbundel voor kinderen Allemaal sterretjes geven hun mening. Maar eerst een recensie van het boek.

Reformatorisch Dagblad

 

Een boek met kerstverhalen voor kinderen, maar ook oudere mensen kunnen van deze verhalen meegenieten. Een supermooi boek waarin geen een verhaal hetzelfde is. Leuk om met deze koude dagen voor de kachel te zitten en steeds dit boek erbij te pakken om een verhaal te lezen. Zelf ben ik (bijna) juf en ik weet zeker dat alle leerkrachten iets aan dit boek zullen hebben. Wat ik leuk vind aan dit boek, is dat leerkrachten of ouders een verhaal uit dit boek aan de kinderen kunnen voorlezen, of er inspiratie uit op kunnen doen om een verhaal te vertellen. Daarnaast kunnen oudere kinderen dit boek ook goed zelf lezen. Het is een heel afwisselend boek en daarom ook echt een aanrader!

Miek

 

Schrijf uw eigen beoordeling