Als de wind draait

Auteur(s): Hans du Plessis, Bert Aquarius

Bindwijze: Paperback

Ook verkrijgbaar als: E-book: EPUB met watermerk

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 19,99
1844, Schuilhoek. Vrijheid en Magriet kijken uit over het wuivende veld dat zich tussen de bergen voor hen uitstrekt.
1844, Schuilhoek. Vrijheid en Magriet kijken uit over het wuivende veld dat zich tussen de bergen voor hen uitstrekt. Het lange gras buigt biddend in de zachte bries. Hier ligt hun toekomst samen, hier, op deze nog ongetemde nieuwe plek. De twee jonge geliefden weten nog niet dat de grootste hindernissen op de weg naar hun hart gelegen zijn in hun eigen bloed. 'Als de wind draait' volgt het spoor van de eerste Voortrekkers op hun weg naar het onbekende, en vertelt een verhaal dat als een wilde bessenstruik opbloeit uit de harde grond van Zuid-Afrika. over 'Op weg naar Schuilhoek': 'Een meeslepend verhaal over de tijd van de Grote Trek in Zuid-Afrika. Een prachtige roman, die smaakt naar meer. Ik mag hopen dat het niet bij dit debuut in Nederland blijft.' - Nederlands Dagblad HANS DU PLESSIS is doctor in de Afrikaanse Taalkunde. 'Op weg naar Schuilhoek' was zijn debuut in Nederland.

 
HANS DU PLESSIS is doctor in de Afrikaanse Taalkunde. 'Op weg naar Schuilhoek' was zijn debuut in Nederland.
ISBN 9789023996910
Subtitel Nee
Aanvulling door BC HANS DU PLESSIS is doctor in de Afrikaanse Taalkunde. 'Op weg naar Schuilhoek' was zijn debuut in Nederland.
Aantal bladzijdes 288
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 135 mm
Hoogte 216 mm
Dikte 27 mm
NUR code 342
Imprint Boekencentrum B.V.
Leesvragen Nee

Dit vervolg op ‘Op weg naar Schuilhoek’ is ook goed afzonderlijk te lezen. Gemakkelijk geschreven boek in korte hoofdstukken, waarin thema’s als slavernij, racisme en afkomst aan de orde komen.

NBD – Biblion

Du Plessis weet de lezer het verhaal in te trekken en te interesseren voor alle eigenzinnige karakters. Maandblad Zuid-Afrika, april 2017

Klantenreviews

Prachtig verhaal
Als de wind draait is een vervolg op weg naar schuilhoek maar kun je prima los van elkaar lezen.
De samenvatting staat hier boven al maar wat ik nog wil toevoegen is dat het verhaal op een fijne gevoelige manier wordt beschreven dat maakt dat ik hoop op een vervolg! Wat een verdriet als je ouders slaven waren. En wat mooi de liefde van niet slaven voor de nakomelingen van slaven.

Review door Elise . (Geplaatst op 13-02-2017)

Schrijf uw eigen beoordeling