Bagage

bijbels dagboek

Auteur(s): Piet Vergunst

Bindwijze: Hardback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 22,99
Nauwkeurig een bijbelgedeelte lezen en zorgvuldig naar de inhoud luisteren. Dat doet een jongere generatie hervormde predikanten in dit bijbels dagboek.'Bagage' focust op onze dagelijkse omgang met God.

Gratis verzending binnen Nederland!

Nauwkeurig een bijbelgedeelte lezen en zorgvuldig naar de inhoud luisteren. Dat doet een jongere generatie hervormde predikanten in dit bijbels dagboek.
'Bagage' focust op onze dagelijkse omgang met God. Daarnaast komen er herkenbare en alledaagse thema's aan de orde waarmee jongere mensen in het dagelijks leven in aanraking komen, zoals de besteding van onze tijd, conflicten met onze medemens, de omgang met ons bezit, de relatie met onze naasten en ons gebed voor vervolgde christenen.
De Bijbel is het belangrijkste geschenk dat wij in ons leven kunnen krijgen. Dit dagboek wil helpen dit geschenk dagelijks uit te pakken en te doorgronden, zodat we wijsheid van Boven ontvangen, de wijsheid die we nodig hebben om als christen in dit leven te staan.

Dit dagboek verschijnt onder redactie van P.J. Vergunst.
Medewerking verleenden ds. B.J. van Assen, ds. M.P.D. Barth, dr. J.A. van den Berg, ds. L.W. den Boer, ds. M. van Dam, ds. D.M. Heikoop, ds. C.H. Hogendoorn, ds. G.H. Kruijmer, ds. H.J.T. Lubbers, ds. H.I. Methorst, ds. J.M. Molenaar, ds. C.J. Overeem en ds. T. de Ridder.
 
ISBN 9789023928713
Subtitel bijbels dagboek
Aanvulling door BC Nee
Aantal bladzijdes 384
Bindwijze Hardback
Druk 3
Taal Nederlands
Breedte 147 mm
Hoogte 221 mm
Dikte 28 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum
Leesvragen Nee

Schrijf uw eigen beoordeling