Barrevoets

op weg naar Pasen; kalender voor de veertigdagentijd

Auteur(s): Anne-Marie van Briemen, Harald Overeem, Evert Westrik

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 9,90
De weken voor Pasen, de zogeheten veertigdagentijd, zijn voor steeds meer mensen een tijd van bezinning en soberheid. Deze kalender helpt je in de zeven weken voor Pasen om Christus te volgen op zijn weg richting het kruis.Je blijft niet wie je bent als je Hem volgt.
De weken voor Pasen, de zogeheten veertigdagentijd, zijn voor steeds meer mensen een tijd van bezinning en soberheid. Deze kalender helpt je in de zeven weken voor Pasen om Christus te volgen op zijn weg richting het kruis.

Je blijft niet wie je bent als je Hem volgt. Je comfortabele schoenen gaan uit, je gaat blootsvoets en kwetsbaar achter Hem aan - een oefening in navolging en nederigheid.
De kalender geeft voor elke dag in de veertigdagentijd een meditatieve tekst, een gebed of een gedachte die uitdaagt om achter Christus aan te gaan, tot inkeer te komen en in het dagelijks leven de gezindheid van Christus te weerspiegelen. Wie dat spoor volgt, beleeft zijn opstanding als nooit tevoren.

De auteurs werken gezamenlijk voor de Protestantse Gemeente te Boskoop. Ds. J. Overeem (Harald) werkte jarenlang aan bijbelschool de Wittenberg. Ds. E. Westrik (Evert) was eerder predikant in Beerzerveld, Dubbeldam en Den Haag. Ds. A.M.D. van Briemen (Anne-Marie) werkte negen jaar als missionair jongerenwerker.
 
ISBN 9789023927594
Subtitel op weg naar Pasen; kalender voor de veertigdagentijd
Aantal bladzijdes 96
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 127 mm
Hoogte 172 mm
Dikte 10 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling