Bijbelse Dagkalender 2018

Auteur(s):

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 7,99
  • Koop 10 voor € 5,85 per stuk. en bespaar 27%
  • Koop 49 voor € 4,90 per stuk. en bespaar 39%
  • Koop 100 voor € 4,10 per stuk. en bespaar 49%
De Bijbelse Dagkalender verschijnt dit jaar voor de 72e keer en is een uitstekend hulpmiddel bij een dagelijks meditatief moment of bij stille tijd. De meditaties zijn kort en puntig en zetten aan tot verder denken.
De Bijbelse Dagkalender verschijnt dit jaar voor de 72e keer en is een uitstekend hulpmiddel bij een dagelijks meditatief moment of bij stille tijd. De meditaties zijn kort en puntig en zetten aan tot verder denken. Uitgangspunt is steeds een bijbelgedeelte. De Bijbelse Dagkalender volgt het bijbelleesrooster van het Nederlands Bijbelgenootschap, dat aansluit bij het leesrooster dat veel predikanten volgen in de zondagse diensten. Dankzij dit rooster komt elk jaar een groot deel van de Schrift aan de orde.

Achter in de dagkalender zijn gebeden opgenomen voor dagelijkse en belangrijke momenten in ons leven. Dankzij het register op de website is snel terug te vinden wanneer welke bijbeltekst wordt besproken.

Aan de Bijbelse Dagkalender werken ieder jaar achttien predikanten mee uit de Protestantse Kerk in Nederland. Dit jaar zijn dat onder andere ds. Karin van den Broeke, ds. Erik Versloot, ds. René van den Beld en ds. Alfred C. Bronswijk.
 
ISBN 9789023971580
Subtitel Nee
Aanvulling door BC Nee
Aantal bladzijdes 232
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 125 mm
Hoogte 200 mm
Dikte 13 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum
Leesvragen Nee

Schrijf uw eigen beoordeling