Bestaat u?

over aandacht, gebed en de ziel

Auteur(s): Jean-Jacques Suurmond

Bindwijze: Paperback

Ook verkrijgbaar als: E-book: EPUB met watermerk

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 16,99
Bestaat God? is een eeuwenoude vraag.
Bestaat God? is een eeuwenoude vraag. Maar eerst komt eigenlijk een andere vraag: bestaan wij? Veel mensen zijn druk, weinigen zijn uniek.
We imiteren anderen en passen ons aan. We vullen ons leven zo snel in met allerlei rollen en relaties dat we vroeg of laat bezieling missen. Dan doemt de vraag op: waar blijf ik zelf? Ben ik dit wel echt?
Dit boek laat met behulp van allerlei denkers en kunstenaars zien hoe we door aandacht en stilte bij de diepere laag van de ziel kunnen komen. Daar beweegt God, onze oorsprong, die het bestaan oorspronkelijk, bezield en creatief maakt.

Jean-Jacques Suurmond werkt als predikant/geestelijk verzorger in een verpleeghuis, is gestalttherapeut en columnist van het dagblad 'Trouw'.
 
ISBN 9789021143422
Subtitel over aandacht, gebed en de ziel
Aantal bladzijdes 144
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 136 mm
Hoogte 213 mm
Dikte 17 mm
NUR code 700
Imprint Meinema, Uitgeverij

Gespreksprogramma over actuele ontwikkelingen op het terrein van geloof en samenleving. Over lichamelijke aftakeling en innerlijke groei. Opstaan uit de dood; als iemand daarover mee kan praten is dat predikant en gevierd Trouw-columnist Jean Jacques Suurmond. Hij leed aan darmkanker en kreeg onlangs te horen dat hij is genezen. Presentatie: Jacobine Geel.

Schepper & Co

 

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Jean-Jacques Suurmond