Bidden bij Bethesda

omgaan met ziekte en pijn als genezing uitblijft

Auteur(s): Joni Eareckson Tada, Ronald Westerbeek

Bindwijze: Hardback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 17,50
Dit fijngevoelige boekje van de wereldberoemde schrijfster Joni Eareckson is een ontdekkingstocht naar de betekenis van genezing.Een fijngevoelig en pastoraal boek over de ontdekkingstocht naar de betekenis van genezing.Nadat Joni Eareckson Tada op haar zeventiende meervoudig verlamd raakte, bad ze veelvuldig om lichamelijke genezing. Maar genezing bleef uit, en de pijn werd erger.
Dit fijngevoelige boekje van de wereldberoemde schrijfster Joni Eareckson is een ontdekkingstocht naar de betekenis van genezing.
Een fijngevoelig en pastoraal boek over de ontdekkingstocht naar de betekenis van genezing.

Nadat Joni Eareckson Tada op haar zeventiende meervoudig verlamd raakte, bad ze veelvuldig om lichamelijke genezing. Maar genezing bleef uit, en de pijn werd erger. Enkele jaren geleden werd er borstkanker bij haar geconstateerd. Hoe gaat zij om met haar onbeantwoorde gebed om lichamelijke genezing? Welke plaats hebben ziekte en pijn in haar geloofsleven?
Uitgangspunt voor dit boek is het bijbelse verhaal over de verlamde man die 38 jaar lang wachtte op genezing bij het bad van Bethesda. Vanuit dit verhaal neemt Joni de lezer in dit 31-dagen-boekje mee op een ontdekkingstocht naar de betekenis van genezing. Ze maakt duidelijk dat de genezing die bij God te vinden is, verder reikt en dieper gaat dan lichamelijke genezing.

Joni Eareckson Tada (1950) raakt op zeventienjarige leeftijd na een duik in ondiep water tot haar nek verlamd en komt in een rolstoel terecht. Inmiddels is ze wereldberoemd dankzij haar voetschilderingen en haar boeken, te beginnen met haar autobiografie Joni. Haar leven is verfilmd en
de film is vertaald in vijftien talen. Naast schrijver, kunstenaar en spreker is Joni Eareckson Tada ook oprichter van de stichting Joni and Friends.
 
ISBN 9789023928584
Subtitel omgaan met ziekte en pijn als genezing uitblijft
Aanvulling door BC Nee
Aantal bladzijdes 168
Bindwijze Hardback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 135 mm
Hoogte 205 mm
Dikte 21 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum
Leesvragen Nee

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Joni Eareckson Tada, Ronald Westerbeek
Theofilus
€ 12,99
CODEX Constantijn
€ 9,99
Codex Constantijn
€ 19,50