Bidden in het besef van Gods tegenwoordigheid

Auteur(s): Gerrit Immink

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 20,99
Bidden is de meest vitale geloofspraktijk, vindt Gerrit Immink. Het gebed zit immers dicht op het leven en we spreken God aan.

Gratis verzending binnen Nederland!

Bidden is de meest vitale geloofspraktijk, vindt Gerrit Immink. Het gebed zit immers dicht op het leven en we spreken God aan. Maar wat is bidden eigenlijk? Is God echt tegenwoordig en merken we daar ook iets van?

In onze seculiere tijd is God voor veel mensen nietszeggend geworden. Toch roepen gelovigen hem hartstochtelijk aan en beleven ze de nabijheid van God. Wat doet bidden met ons mensen? Welke rol speelt het gebed in het Oude en Nieuwe Testament? En spreekt God nog steeds?

In dit belangwekkende boek gaat Immink uitgebreid in op het menselijk besef van Gods tegenwoordigheid en op de verschillende manieren waarop God blijk kan geven van zijn aanwezigheid en kracht. Het boek is geschreven in de overtuiging dat bidden je goed doet.

Prof. Dr. F.G. Immink is emeritus hoogleraar Praktische Theologie van de Protestantse Theologische Universiteit. Eerder verscheen van hem 'Het heilige gebeurt' (3e druk).
 
ISBN 9789023971122
Subtitel Nee
Aanvulling door BC Nee
Aantal bladzijdes 224
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 136 mm
Hoogte 216 mm
Dikte 21 mm
NUR code 700
Imprint Boekencentrum
Leesvragen Nee

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Gerrit Immink