David beter begrijpen

meer zicht op bijbelverhalen uit het Oude Testament

Auteur(s): Niels de Jong

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com . Dit betreft een Printing-On-Demand-titel. U kunt dit artikel daarom niet retourneren.

€ 11,00
Het bestuderen van de Bijbel is dé manier om God beter te leren kennen. Ook dit derde deel in de serie 'Bijbel beter begrijpen' helpt daarbij.
Het bestuderen van de Bijbel is dé manier om God beter te leren kennen. Ook dit derde deel in de serie 'Bijbel beter begrijpen' helpt daarbij.

David is een van de meest besproken personen in de Bijbel. Soms stijgt hij tot grote hoogten, terwijl hij op andere momenten heel diep wegzinkt. Dwars door alles heen blijkt God in zijn leven toch op een bijzondere wijze een hoofdrol te spelen.
'David beter begrijpen' is het derde deel in de serie 'Bijbel beter begrijpen'. Het helpt bij het verstaan van de oudtestamentische verhalen uit 1 en 2 Samuël, die ons veel leren over God, onszelf en het leven, en gaat moeilijke vragen van hedendaagse lezers niet uit de weg. Door de gespreksvragen, verwerkingsopdrachten en links is het uitstekend te gebruiken in groepsverband.

Deze uitgave kwam tot stand in samenwerking met de IZB.

Niels de Jong is theoloog en via de IZB werkzaam als missionair predikant in Rotterdam-Centrum (PKN) - eerst bij De Samaritaan, inmiddels bij gemeentestichtingsinitiatief Noorderlicht. Hiervoor heeft hij gewerkt als Alpha-cursuscoördinator in Gouda. Vanuit ervaringen met Alpha-groepen en Alpha-vervolggroepen in zowel Gouda als Rotterdam is dit materiaal ontstaan.
 
ISBN 9789023926511
Subtitel meer zicht op bijbelverhalen uit het Oude Testament
Aantal bladzijdes 70
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 135 mm
Hoogte 215 mm
Dikte 7 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum
Leesvragen Nee

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Niels de Jong