Genesis beter begrijpen

en Gods bedoelingen ontdekken

Auteur(s): Niels de Jong

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Tijdelijk niet op voorraad - reserveer een exemplaar via Boekenwereld.com

€ 10,00
Het bestuderen van de Bijbel is dé manier om God beter te leren kennen. Ook dit zevende deel in de serie 'Bijbel beter begrijpen', over de eerste hoofdstukken van de Bijbel, helpt daarbij.Wat is dit voor wereld?
Het bestuderen van de Bijbel is dé manier om God beter te leren kennen. Ook dit zevende deel in de serie 'Bijbel beter begrijpen', over de eerste hoofdstukken van de Bijbel, helpt daarbij.

Wat is dit voor wereld? Wat is de bedoeling van het leven? Vanwaar het kwaad? Hoe leef je op de goede manier? Op dit soort levensvragen geeft het boek Genesis antwoorden. Zonder kennis van deze eerste hoofdstukken van Genesis is het nauwelijks mogelijk om de grote lijnen van de Bijbel te begrijpen. Zij geven zicht op de bedoelingen van God met deze wereld, met mensen, met relaties, met werk, met families, et cetera.
Genesis beter begrijpen bespreekt de eerste 12 hoofdstukken van het boek Genesis. De auteur wil helpen bij het vertalen van bijbelteksten naar het leven van vandaag. De toegevoegde gespreksvragen, verwerkingsopdrachten en internetlinks maken het boek uitstekend geschikt voor bespreking in de groep. Aanvullend materiaal is te vinden op www.bijbelbeterbegrijpen.nl.

Niels de Jong is in dienst van de IZB werkzaam als (missionair) predikant in Rotterdam-Centrum bij de gemeente Noorderlicht. Verder is hij schrijver van meerdere boeken.
Zie ook www.uitonverwachtehoek.nl.
 
ISBN 9789023970026
Subtitel en Gods bedoelingen ontdekken
Aantal bladzijdes 88
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 135 mm
Hoogte 215 mm
Dikte 6 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum

Genesis 1 tot en met 3 is geen journalistiek verslag van alleen historische feiten. Alles draait om grote levensbeschouwelijke kwesties … om het wie en waarom van de wereld, aldus De Jong. Vragen rond levenszin zou je, vindt hij, bijvoorbeeld tijdens de koffiepauze of na het samen sporten kunnen aanroeren.

ND

 

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Niels de Jong