Jezus beter begrijpen

in het licht van Johannes

Auteur(s):

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com . Dit betreft een Printing-On-Demand-titel. U kunt dit artikel daarom niet retourneren.

€ 11,00
Het bestuderen van de Bijbel is dé manier om God beter te leren kennen. De serie 'Bijbel beter begrijpen' wil daarbij helpen.
Het bestuderen van de Bijbel is dé manier om God beter te leren kennen. De serie 'Bijbel beter begrijpen' wil daarbij helpen. Dit eerste deel doet je Jezus ontdekken en daagt je uit met hem bezig te blijven, want Jezus blijft een leven lang boeien. Aanvullend materiaal is te vinden op www.bijbelbeterbegrijpen.nl.

Er is iets begonnen tussen God en jou. Je ontdekte dat Hij leeft. En je hebt begrepen dat Hij zich vooral in Jezus heeft laten zien en uitgesproken heeft. Door goed naar Jezus te kijken en te luisteren naar wat Hij zegt, kun je dus wijzer worden van God. Deze bijbelstudies, geschreven vanuit de ervaring met zoekende mensen, willen je helpen om wat Johannes schreef te verduidelijken. Zodat je Jezus - en via Hem God - nog duidelijker in beeld krijgt. Zelf heb ik er zin in om er mee aan de slag te gaan - ds. Paul Visser, Amsterdam

'Van harte aanbevolen als vervolgmateriaal voor Alpha!'
Jan Bakker, directeur Alpha Nederland

Jezus beter begrijpen is het eerste deel in de bijbelstudiereeks 'De Bijbel beter begrijpen'. Meer informatie over deze reeks vindt u op www.bijbelbeterbegrijpen.nl. 'De Bijbel beter begrijpen' wordt uitgegeven i.s.m. de IZB te Amersfoort.

Niels Jong, de
Niels de Jong is theoloog en werkzaam als missionair werker in Rotterdam-Centrum bij 'De Samaritaan' (PKN). Hiervoor heeft hij gewerkt als Alpha-cursuscoördinator in Gouda. Vanuit ervaringen met Alpha-groepen en Alpha-vervolggroepen in zowel Gouda als Rotterdam is dit materiaal ontstaan.
 
ISBN 9789023924920
Subtitel in het licht van Johannes
Aantal bladzijdes 86
Bindwijze Paperback
Druk 3
Taal Nederlands
Breedte 135 mm
Hoogte 215 mm
Dikte 9 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum
Leesvragen Nee

Dit eenvoudig geschreven en toch tamelijk diepgravende Bijbelstudie boekje helpt je om Jezus beter te begrijpen. Geschikt als vervolg martiaal op bijvoorbeeld een Alpha cursus, maar ook voor gewone gemeente leden en Bijbelkringen is dit verfrissend leesvoer. met goede gespreksvragen. het is het eerste deel in een nieuwe serie.

Visie

 

Voor persoonlijke studie of voorbereiding op een bijeenkomst is het uitermate goed geschikt. Het is in elk geval een basis waaruit je zelf verder kan zoeken.

Kerk in beeld

 

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van