Paulus beter begrijpen

over leven als christen

Auteur(s): Niels de Jong, Henk Boerman

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Tijdelijk niet op voorraad - reserveer een exemplaar via Boekenwereld.com

€ 10,00
Het bestuderen van de Bijbel is dé manier om God beter te leren kennen. Ook dit vijfde deel in de serie 'Bijbel beter begrijpen' helpt daarbij.
Het bestuderen van de Bijbel is dé manier om God beter te leren kennen. Ook dit vijfde deel in de serie 'Bijbel beter begrijpen' helpt daarbij. Aanvullend materiaal is te vinden op www.bijbelbeterbegrijpen.nl.

Paulus is een van de belangrijkste personen van het Nieuwe Testament en een van de meest invloedrijke mensen uit de westerse geschiedenis. Zijn bewogen leven staat beschreven in het bijbelboek Handelingen en in zijn brieven komen we zijn gedachtegoed tegen. Zijn leven en werk helpen ons bij de vraag wat het leven als een christen nu precies inhoudt.
In dit deel van de serie 'Bijbel beter begrijpen' geven de auteurs in tien bijbelstudies een overzicht van wat we in de Bijbel lezen van en over Paulus. In deze bijbelstudies maken ze ook een vertaalslag naar deze tijd. De toegevoegde gespreksvragen, verwerkingsopdrachten en internetlinks maken het boek bovendien uitstekend geschikt voor bespreking in de groep.

Niels de Jong is werkzaam als (missionair) predikant in Rotterdam-Centrum bij de gemeente Noorderlicht. Henk Boerman is als gemeentestichter werkzaam in Zoetermeer bij het project Perron 61.
 
ISBN 9789023927600
Subtitel over leven als christen
Aantal bladzijdes 80
Bindwijze Paperback
Druk 2
Taal Nederlands
Breedte 136 mm
Hoogte 216 mm
Dikte 9 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum
Leesvragen Nee

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Niels de Jong, Henk Boerman