Bijbels culinair

Kookboek bijbelse gerechten die smaken

Auteur(s): Han Wilmink

Bindwijze: Hardback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 27,99
Han Wilmink kreeg een aantal jaar geleden bekendheid als docu-dominee. Hij werd gevolgd in doen en laten in een reeks uitzendingen van het programma Spiritus van de NCRV.

Gratis verzending binnen Nederland!

Han Wilmink kreeg een aantal jaar geleden bekendheid als docu-dominee. Hij werd gevolgd in doen en laten in een reeks uitzendingen van het programma Spiritus van de NCRV. Wanneer hij geen dominee zou zijn geworden was hij nu kok geweest.

Maar soms combineert hij zaken. Zo is hij de drijvende kracht achter de culinaire activiteit Bijbels culinair Zwolle, en is hij actief in de Slowfood beweging. Daarnaast organiseert hij ook voor zijn gemeente speciale kook- en eetavonden. Want 'eten verbindt en is de kiem van de toekomst' (Jacobine Geel)

In Bijbels Culinair treffen we twaalf hoofdstukken aan die gelinkt zijn aan een bepaalde periode uit de Bijbel. Naast allerlei wetenswaardigheden over de tijd en informatie over diverse producten krijgen we in elke hoofdstuk de receptuur van een heuse 5 gangen-menu aangereikt. Het bereiden van de gerechten is op een zeer heldere en aansprekende manier beschreven als stond Han Wilmink op pollepelafstand.

Bijbels Culinair is een goed kookboek. Maar het is meer. Het is een lees- en kijkboek. Met een schat aan informatie, gerechten, verhalen en een start voor een avond tafelen.
 
ISBN 9789043514590
Subtitel Kookboek bijbelse gerechten die smaken
Aanvulling door BC Nee
Aantal bladzijdes 256
Bindwijze Hardback
Druk 4
Taal Nederlands
Breedte 205 mm
Hoogte 258 mm
Dikte 21 mm
NUR code 441
Imprint Kok
Leesvragen Nee

Schrijf uw eigen beoordeling