Blozen mag

met kinderen praten over seksualiteit

Auteur(s): Sarina Brons- van der Wekken

Bindwijze: Paperback

Ook verkrijgbaar als:

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 18,50
Praten over seksualiteit is nodig. Maar hoe doe je dat?
Praten over seksualiteit is nodig. Maar hoe doe je dat? Op welke leeftijd begin je? Wat zeg je wel en wat nog niet? Hoe ga je om met eigen schroom en schaamte?

Met praktijkvoorbeelden laat Sarina Brons zien hoe het kan: open en eerlijk praten zonder dat seksualiteit beladen of platvloers wordt. Ze laat zien hoe de Bijbel spreekt over seksualiteit. Ze gaat in op de seksuele ontwikkeling van kinderen, de seksualisering van de maatschappij, de leugens van de media, seksverslaving en hoe die te doorbreken, de bijzondere periode van de puberteit en het doorgaande gesprek als kinderen ouder worden en een relatie krijgen.

Sarina Brons geeft steeds concrete handvatten voor gesprekken met jonge en oudere kinderen.Sarina Brons is GZ-psycholoog en moeder van drie kinderen. Ze is auteur van 'Kijk eens naar jezelf', 'Ruimte door regels' en 'Let op: Liefde!' Regelmatig geeft ze lezingen op het gebied van opvoeding. Ze is werkzaam bij Eleos.

 
ISBN 9789023970736
Subtitel met kinderen praten over seksualiteit
Aanvulling door BC Nee
Aantal bladzijdes 224
Bindwijze Paperback
Druk 7
Taal Nederlands
Breedte 136 mm
Hoogte 216 mm
Dikte 20 mm
NUR code 854
Imprint Boekencentrum
Leesvragen Nee

Het is goed om als ouders een boek als dit aan te schaffen rond de geboorte van je eerste kind.

BOEKENPLANK

 

Een integer geschreven boek, dat het mooie van seks benadrukt, zonder platvloers te zijn. Met handvatten voor jonge, en oudere kinderen. De zesde geactualiseerde druk gaat ook in op de thema’s porno en verslaving. Aanbevolen!

De Christenvrouw, no.4, juni 2016

Sarina Brons is erin geslaagd een helder, concreet en praktisch handboek te schrijven dat ouders in elke leeftijdsfase van hun kind kan helpen om de seksuele opvoeding gestalte te geven. GezinsGids, maart 2017

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Sarina Brons- van der Wekken
Ruimte door regels
€ 18,50