Breder langer dieper hoger

tien bijbelstudies met portretten uit Gods wereldwijde kerk

Auteur(s): Iwan Dekker, Mathilde Schouwstra

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 12,50
Meer over God leren - dat doe je door samen bijbelstudie te doen en je geloof met elkaar te delen. Wanneer je daarbij over land- en cultuurgrenzen heen gaat, ontdek je nog meer.In dit boek met bijbelstudies ontmoet je mensen uit Gods wereldwijde kerk.
Meer over God leren - dat doe je door samen bijbelstudie te doen en je geloof met elkaar te delen. Wanneer je daarbij over land- en cultuurgrenzen heen gaat, ontdek je nog meer.

In dit boek met bijbelstudies ontmoet je mensen uit Gods wereldwijde kerk. Tien christenen uit landen over de hele wereld delen hun geloof met ons. Hun persoonlijke verhalen laten zien waar hun vreugde zit en waar hun vragen. De portretten worden door de auteurs op een mooie manier gecombineerd met een bijbels verhaal. Door deze combinatie spreekt de Bijbel indringender en zet het aan tot denken. Daardoor is dit boek meer dan een gewoon bijbelstudieboek. Het helpt om samen met christenen wereldwijd meer zicht te krijgen op de grootheid van God.
'Breder Langer Dieper Hoger' is geschikt om persoonlijk te lezen, maar juist ook voor bespreking in een groep. Daarbij helpen de toegevoegde gespreksvragen per bijbelstudie.

Iwan Dekker is theoloog en werkt als regiocoördinator Europa bij de GZB.
Mathilde Schouwstra is journalist en werkt als redacteur bij de GZB.
 
ISBN 9789023971221
Subtitel tien bijbelstudies met portretten uit Gods wereldwijde kerk
Aantal bladzijdes 92
Bindwijze Paperback
Druk 2
Taal Nederlands
Breedte 136 mm
Hoogte 216 mm
Dikte 10 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum B.V.
Leesvragen Nee

Schrijf uw eigen beoordeling