Discipel voor het leven

voor jongeren van 18 jaar en ouderen

Auteur(s): M. van Campen

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 8,50
Laten we er maar niet omheen draaien: dit boekje is niet geschikt voor alle catechisanten. Als de catechisatie alleen een verplicht nummer voor je is, als je niet echt gemotiveerd bent, of als je denkt dat het geloof je komt aanwaaien zul je je oordeel al snel klaar hebben: veel te serieus en supersaai.
Laten we er maar niet omheen draaien: dit boekje is niet geschikt voor alle catechisanten.
Als de catechisatie alleen een verplicht nummer voor je is, als je niet echt gemotiveerd bent, of als je denkt dat het geloof je komt aanwaaien zul je je oordeel al snel klaar hebben: veel te serieus en supersaai. Als je echter meer wilt weten over het geloof, over wat het betekent om Jezus te volgen, over het leven als christen in deze wereld, over de geestelijke groei, over het lijden, over leven na de dood en nog veel meer dan kun je hier terecht.
Samen met andere leeftijdsgenoten die werkelijk geïnteresseerd zijn. Je zult merken dat de lessen twee sporen volgen. Enderzijds wordt een flink brok informatie geboeden. Het moet per slot van rekening wel ergens over gaan. Zonder kennis kan er van geloof en van groei nu eenmaal geen sprake zijn. In elke les komt de Bijbel daarom uitvoerig aan de orde. Maar aan de andere kant is er ook heel veel ruimte voor gesprek. Verschillende werkvormen willen de onderlinge discussie bevorderen.
Hoe belangrijk en actueel de verschillende thema's zijn, ontdek je vanzelf. Hopelijk worden het goede en gezegende avonden.
Misschien stimuleren ze je om volgend jaar de belijdeniscatechisatie te volgen. Wie weet!!
 
ISBN 9789023930082
Subtitel voor jongeren van 18 jaar en ouderen
Aanvulling door BC Nee
Aantal bladzijdes 72
Bindwijze Paperback
Druk 8
Taal Nederlands
Breedte 169 mm
Hoogte 238 mm
Dikte 9 mm
NUR code 746
Imprint Boekencentrum
Leesvragen Nee

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van M. van Campen