Verzameld werk Deel IV-A

Christus, de Geest en de predestinatie

Auteur(s):

Bindwijze: Hardback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 62,50
In de twee banden die verschijnen in het kader van dit project, zijn nu de teksten bijeengebracht en geannoteerd die betrekking hebben op een van de centrale thema’s bij Van Ruler: het heil. Twee banden, die samen deel IV vormen met waardevolle teksten.

Gratis verzending binnen Nederland!

In de twee banden die verschijnen in het kader van dit project, zijn nu de teksten bijeengebracht en geannoteerd die betrekking hebben op een van de centrale thema’s bij Van Ruler: het heil. Twee banden, die samen deel IV vormen met waardevolle teksten. De ordening en ontsluiting door dr. D. van Keulen bieden een toegevoegde waarde die alom lof oproept.

Dr. D. van Keulen is als wetenschappelijke medewerker belast met de ontsluiting van de grote hoeveelheid teksten van prof.dr. A.A. van Ruler (1947-1970); hij wordt ondersteund door een begeleidingscommissie onder voorzitterschap van prof.dr. G. van den Brink.

* ‘Ruim veertig jaar heeft Van Ruler zich intensief bemoeid met kerk en theologie en allerlei zaken daaromheen. De vrucht daarvan staat, gezien de gretige afname van zijn Verzameld Werk, na zijn honderdste geboortejaar nog volop in de belangstelling.’
TEUNARD VAN DE LINDEN IN WOORD & DIENST


Dr. A.A. van Ruler
Arnold Albert van Ruler (1908-1970) is een Nederlands theoloog. Van Ruler was aanvankelijk predikant, vanaf 1947 was hij hoogleraar in Utrecht.
 
ISBN 9789023924807
Subtitel Christus, de Geest en de predestinatie
Aantal bladzijdes 600
Bindwijze Hardback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 170 mm
Hoogte 247 mm
Dikte 45 mm
NUR code 700
Imprint KokBoekencentrum Non-Fictie

Schrijf uw eigen beoordeling