Crash

Auteur(s): David E. Stevens, Danielle Langerak

Bindwijze: E-book: EPUB met watermerk

Ook verkrijgbaar als: Paperback

Levering via Boekenwereld.com

€ 9,99
Wanhopig probeert marinecommandant Josh Logan te voorkomen dat zijn brandende straaljager crasht in een stadswijk. Net buiten de bebouwde kom gebruikt hij zijn schietstoel te laat.
Wanhopig probeert marinecommandant Josh Logan te voorkomen dat zijn brandende straaljager crasht in een stadswijk. Net buiten de bebouwde kom gebruikt hij zijn schietstoel te laat. In zijn stervensmoment wordt hem aangeboden voor een `hoger doel terug te keren in het leven: hij zal de kans krijgen persoonlijk te voorkomen dat een wereldomvattende ramp zal plaatsvinden. De prijs? Voor iedereen die hij kende en liefhad, is hij dood.

Een jaar later wordt Josh wakker in een ziekenhuis, met een ander uiterlijk en een topfit lichaam. Josh infiltreert in de wereld van de militaire industrie en stelt een team van technische experts samen om s werelds meest krachtige wapen ooit te ontwikkelen maar dan een wapen om de mensheid te beschermen.
Dan krijgen de Amerikaanse overheidsdiensten lucht van de zaak, en lijkt een ramp van mondiale omvang niet meer te voorkomen.

Deze roman valt in de categorie:
- christelijke roman
- christelijke thriller
 
ISBN 9789023930648
Subtitel Nee
Bindwijze E-book: EPUB met watermerk
Taal Nederlands
NUR code 332
Imprint Mozaiek

Werkelijkheid en fictie zijn bijzonder knap met elkaar verweven. Tot op de laatste bladzijde houdt de auteur de lezer in spanning. Deel 1 van een adembenemende trilogie.

Reformatorisch Dagblad

 

Klantenreviews

crash
het is een leuk boek ik heb hem thuis en al twee keer gelezen

Review door Ariën. (Geplaatst op 20-03-2017)

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van David E. Stevens, Danielle Langerak
Crash
€ 20,99