Crash

Auteur(s): David E. Stevens, Danielle Langerak

Bindwijze: Paperback

Ook verkrijgbaar als: E-book: EPUB met watermerk

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 20,99
Wanhopig probeert marinecommandant Josh Logan te voorkomen dat zijn brandende straaljager crasht in een stadswijk. Net buiten de bebouwde kom gebruikt hij zijn schietstoel - te laat.

Gratis verzending binnen Nederland!

Wanhopig probeert marinecommandant Josh Logan te voorkomen dat zijn brandende straaljager crasht in een stadswijk. Net buiten de bebouwde kom gebruikt hij zijn schietstoel - te laat. In zijn stervensmoment wordt hem aangeboden voor een 'hoger doel' terug te keren in het leven: hij zal de kans krijgen persoonlijk te voorkomen dat een wereldomvattende ramp zal plaatsvinden. De prijs? Voor iedereen die hij kende en liefhad, is hij dood.
Een jaar later wordt Josh wakker in een ziekenhuis, met een ander uiterlijk en een topfit lichaam. Josh infiltreert in de wereld van de militaire industrie en stelt een team van technische experts samen om 's werelds meest krachtige wapen ooit te ontwikkelen - maar dan een wapen om de mensheid te beschermen.
Dan krijgen de Amerikaanse overheidsdiensten lucht van de zaak, en lijkt een ramp van mondiale omvang niet meer te voorkomen.
 
ISBN 9789023994381
Subtitel Nee
Aantal bladzijdes 416
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 135 mm
Hoogte 216 mm
Dikte 41 mm
NUR code 332
Imprint Mozaïek

Werkelijkheid en fictie zijn bijzonder knap met elkaar verweven. Tot op de laatste bladzijde houdt de auteur de lezer in spanning. Deel 1 van een adembenemende trilogie.

Reformatorisch Dagblad

 

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van David E. Stevens, Danielle Langerak
Crash
€ 9,99