Dagboek van een verdoofd rabbijn

persoonlijke notities bij een politieke aardverschuiving

Auteur(s): Lody van de Kamp

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 16,90
Ritueel slachten is ( was?) altijd toegestaan in het tolerante Nederland. Maar deze tolerantie lijkt zich te ontwikkelen tot een gelijkheidsdenken waarin in het ogenschijnlijk liberale Nederland plots beperkingen worden opgelegd aan religieuze groeperingen.
Ritueel slachten is ( was?) altijd toegestaan in het tolerante Nederland. Maar deze tolerantie lijkt zich te ontwikkelen tot een gelijkheidsdenken waarin in het ogenschijnlijk liberale Nederland plots beperkingen worden opgelegd aan religieuze groeperingen. Eeuwenoude gewoonten (die geen vlieg kwaad doen) gaan onder het mes. Gevolg: inperking van uitingen van religies, in dit geval de Joodse.

Voor Lody van de Kamp, duoraadslid voor het CDA in Amsterdam en al eerder in het nieuws vanwege zijn optreden als ‘lokjood’, heeft dit veel impact op zijn persoonlijk leven. Hij gaat de dialoog aan en spreekt dagelijks met allerhande groeperingen in Nederland.
In dit dagboek schrijft hij over al zijn pogingen, debatten en gesprekken om inzicht te geven in zijn drijfveren, zijn traditie en de liefde van Joden voor de dieren.
 
ISBN 9789023920434
Subtitel persoonlijke notities bij een politieke aardverschuiving
Aantal bladzijdes 164
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 136 mm
Hoogte 215 mm
Dikte 15 mm
NUR code 716
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling