De blauwe monnik

Auteur(s):

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 10,00
Een pandemie dreigt te worden veroorzaakt door een klein jongetje, dat overal waar hij komt mensen besmet. Een race tegen de klok begint.In 1666 stierf bijna elke inwoner van het Engelse plaatsje Eyam aan een vreselijke ziekte.
Een pandemie dreigt te worden veroorzaakt door een klein jongetje, dat overal waar hij komt mensen besmet. Een race tegen de klok begint.

In 1666 stierf bijna elke inwoner van het Engelse plaatsje Eyam aan een vreselijke ziekte. Eeuwen later keert de ziekte terug, in gemuteerde vorm, en gevaarlijker dan ooit. Elke dag komen er meer besmettingen, meer doden bij. De levens van miljoenen mensen liggen in de handen van de Time Scene Investigators, die de geschiedenis onderzoeken om hedendaagse ziekten te behandelen.
McCusker en Larimore voeren de lezers mee in de wereld van het medisch onderzoek en de farmaceutische industrie, in de actuele setting van een wereldbedreigende pandemie. Parallel daaraan loopt de 17e-eeuwse huiveringwekkende geschiedenis van de blauwe monnik.

Paul McCusker publiceerde romans, toneelstukken en liedjes. De blauwe monnik schreef hij samen met Walt Larimore, een bekend arts in de Amerikaanse media.
 
ISBN 9789023993636
Subtitel Nee
Aantal bladzijdes 456
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 135 mm
Hoogte 218 mm
Dikte 39 mm
NUR code 332
Imprint Mozaïek

Schrijf uw eigen beoordeling