De Eerste Dag -Lente 2017

Auteur(s):

Bindwijze: Tijdschrift

Schrijf een beoordeling

€ 14,75
Dit nummer van De Eerste Dag biedt een handreiking voor twee volledige sporen. Vanaf 12 februari (Septuagesima) wordt een jaar lang het Luthers Leesrooster als alternatief spoor voorgesteld. Daarnaast biedt dit nieuwste nummer van De Eerste Dag ook exegeses van de lezingen volgens het Gemeenschappelijk Leesrooster bij alle zondagen.
Aantal:
Dit nummer van De Eerste Dag biedt een handreiking voor twee volledige sporen. Vanaf 12 februari (Septuagesima) wordt een jaar lang het Luthers Leesrooster als alternatief spoor voorgesteld. Bij dit spoor worden uiteraard exegeses van de teksten geleverd, achtergrond bij de zondag en ook onthullende informatie aangaande het zondagslied. Zo schrijft auteur Jeroen de Haan bij LB 898 (‘Een vaste burcht’) dat dit lied ten onrechte hét reformatielied wordt genoemd. Ook stelt hij voor om LbK 346 (‘Ter maaltijd van het lam gereed’) in de paaswake a capella te zingen, met een waarschijnlijk onvergetelijk effect.

Daarnaast biedt dit nieuwste nummer van De Eerste Dag ook exegeses van de lezingen volgens het Gemeenschappelijk Leesrooster bij alle zondagen. Bovendien zijn de rubrieken ‘Gedicht’, ‘Kansen voor gebed’ en ‘Invalshoek’ vaak breder bruikbaar, los van welk spoor wordt gevolgd. Zo is nummer 2017-2 weer een onmisbaar exemplaar geworden voor wie actief is in diensten en vieringen tussen 12 februari en 30 april 2017.
 
ISBN 97890239E0217
Subtitel Nee
Aanvulling door BC Nee
Bindwijze Tijdschrift
Taal Nee
NUR code Nee
Imprint Boekencentrum
Leesvragen Nee

Schrijf uw eigen beoordeling