De eerste gijzelaar

Auteur(s): Joel C. Rosenberg, Daniëlle Langerak

Bindwijze: Paperback

Ook verkrijgbaar als: E-book: EPUB met watermerk

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com . Dit betreft een Printing-On-Demand-titel. U kunt dit artikel daarom niet retourneren.

€ 23,99
'Breaking: De president van de Verenigde Staten wordt vermist.' Deze woorden van 'New York Times'-journalist J.B. Collins schokken de wereld.

Gratis verzending binnen Nederland!

'Breaking: De president van de Verenigde Staten wordt vermist.'

Deze woorden van 'New York Times'-journalist J.B. Collins schokken de wereld. Na een verwoestende aanslag in de Jordaanse hoofdstad Amman door terroristen van ISIS zijn de leiders van Israël en van de Palestijnen zwaargewond, ligt de koning van Jordanië op sterven en is de Amerikaanse president hoogstwaarschijnlijk ontvoerd.
Terwijl de Amerikaanse overheid met een grondwettelijke crisis te maken krijgt, doet Collins alles wat in zijn macht ligt om de wereld van betrouwbare informatie te voorzien. Nu ISIS chemische wapens heeft, is dat belangrijker dan ooit. Dan blijkt dat de FBI hem ervan verdenkt de terroristische aanslag te hebben uitgelokt.
Samen met de geheime dienst gaat Collins tot het uiterste om zijn naam te zuiveren en de president op te sporen, voordat de dreiging van ISIS catastrofale werkelijkheid wordt.

Een thriller die de actualiteit van morgen huiveringwekkend dichtbij brengt.

Joel C. Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur. Van zijn titels werden wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht. Eerder verscheen in deze serie 'Het derde doelwit'.


'Opnieuw heeft Rosenberg een dijk van een thriller geschreven. ... Rosenberg vermengt op een realistische manier feiten met fictie en rekt de spanningsboog tot de laatste zin.' - 'Reformatorisch Dagblad' over 'Het derde doelwit'


Joel C. Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur. Als voormalig veiligheidsadviseur voor o.a. Benjamin Netanyahu kent hij de wereld waarover hij schrijft van binnenuit. Van zijn titels zijn wereldwijd miljoenen verkocht.
www.joelrosenberg.com.
 
ISBN 9789023996811
Subtitel Nee
Aantal bladzijdes 384
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 145 mm
Hoogte 225 mm
Dikte 35 mm
NUR code 332
Imprint Mozaïek

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Joel C. Rosenberg, Daniëlle Langerak
De ontsnapping
€ 22,99
De eerste gijzelaar
€ 12,99
Het derde doelwit
€ 23,99
Het derde doelwit
€ 12,99
De ontsnapping
€ 9,99
De Twaalfde Imam
€ 23,99
Uur der waarheid
€ 12,99
Uur der waarheid
€ 23,99
Eindstrijd
€ 13,50
De laatste dagen
€ 19,90