De griepbom

Auteur(s): , Walt Larimore

Bindwijze: E-book: EPUB met watermerk

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 9,99
Massa's mensen sterven aan een onbekend virus. Terwijl het TSI-team een medicijn probeert te vinden, gebeurt een volgende ramp.
Massa's mensen sterven aan een onbekend virus. Terwijl het TSI-team een medicijn probeert te vinden, gebeurt een volgende ramp. Een ecoterroristische groepering plaatst een griepbom. In één klap is al het drinkwater onbruikbaar.
Tegen de tijd dat de Time Scene Investigators erachter zijn dat de terroristen hun dodelijke wapen via het drinkwater verspreiden, is de ziekte al een mondiaal probleem. En niemand heeft een geneesmiddel. De onzichtbare vijand blijkt vele gedaanten te hebben -onwillige Russen, gewetenloze Nazi's, een myste-rieuze Engelse geheim agente. In een adembenemende race tegen de klok zetten dr. Hutchinson en haar team alles op alles om een tegengif te vinden.
Lees verder »

 
ISBN 9789023914976
Subtitel Nee
Bindwijze E-book: EPUB met watermerk
Taal Nederlands
NUR code 332
Imprint Mozaiek

De auteurs hebben gedegen onderzoek gecombineerd met de nodige fantasie, waardoor er een pakkend geheel ontstaat. De verschillende verhaallijnen wisselen elkaar in rap tempo af, waardoor de lezer het ene moment in 1918 zit en dan weer in 1933 of 2011. Het boek heeft een sterke opbouw met veel dialogen en weet de spanning tot op het laatst vast te houden.

Reformatorisch Dagblad

 

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van , Walt Larimore