De kraaien van Van Gogh

Auteur(s):

Bindwijze: E-book: EPUB met watermerk

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 4,99
De kraaien van Van Gogh is de nieuwe thriller van Dick van den Heuvel. Een spannend verhaal, gebaseerd op waargebeurde feiten in de wereld van de kunsthandel.
De kraaien van Van Gogh is de nieuwe thriller van Dick van den Heuvel. Een spannend verhaal, gebaseerd op waargebeurde feiten in de wereld van de kunsthandel. Een intrigerende wereld waarin ontdekkingen van nieuwe meesterwerken, diefstal en vervalsing reputaties kunnen maken en breken...

Voor de gepensioneerde bibliothecaris Gijsbert Versteeg heeft het leven na het overlijden van zijn vrouw geen zin meer. Hij werkt als suppoost in het Van Goghmuseum om de tijd te doden.
Maar wanneer hij op een rustige zondagmorgen zijn inspectieronde loopt door het museum, vindt hij in een van de zalen het vermoorde lichaam van een kunsthandelaar. Het is een groot raadsel wat er is gebeurd; zelfs de vele camera's in het museum hebben niets geregistreerd.
Versteeg voelt zich betrokken bij de zaak en gaat op eigen houtje onderzoek doen. Hij krijgt brieven onder ogen van iemand die zich voordoet als Vincent van Gogh, en die meer van de moordzaak lijkt af te weten. Wanneer Gijsbert op zoek gaat naar de geheimzinnige briefschrijver, neemt de zaak een verrassende wending. Daarbij speelt rechercheur Susan een belangrijke rol...
De Telegraaf over De hel van '63: 'Het nieuwste meesterwerkje van
Dick van den Heuvel'
 
ISBN 9789023915164
Subtitel Nee
Bindwijze E-book: EPUB met watermerk
Taal Nederlands
NUR code 331
Imprint Mozaiek

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van