De laatste patient

Auteur(s): Mirjam van der Vegt

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Tijdelijk niet op voorraad - reserveer een exemplaar via Boekenwereld.com

€ 12,99
Ava ter Voorde is ziek. Sinds zij haar eniggeboren zoon verloor, lijkt het leven een grote donkere tunnel en komt ze letterlijk geen stap meer vooruit.
Ava ter Voorde is ziek. Sinds zij haar eniggeboren zoon verloor, lijkt het leven een grote donkere tunnel en komt ze letterlijk geen stap meer vooruit. Na een lange medische zoektocht, waarin ze van het kastje naar de muur wordt gestuurd, dient een laatste mogelijkheid zich aan. Aron Sahne, een neuroloog op leeftijd, is bereid haar te behandelen. Er ontstaat een bijzondere relatie tussen hem en Ava; een verhouding die grensoverschrijdend lijkt. Aron wekt Ava met penseelstreken tot leven en daagt haar uit vooruit te kijken. Net als zij besluit om de waarheid niet langer te ontlopen, zadelt Aron haar op met een nieuw dilemma.
 
ISBN 9789023994558
Subtitel Nee
Aantal bladzijdes 332
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 135 mm
Hoogte 216 mm
Dikte 32 mm
NUR code 301
Imprint Mozaïek

Bijzondere psychologische roman, waarin de auteur vooral in het begin heel sterk de hoofdpersonen neerzet met een geloofwaardige ontwikkeling… Kernthema van het boek is de keuze tussen de waarheid en de liefde. De boeiende en aansprekende roman leest als een trein. Voor een groot lezerspubliek.

NBD Biblion

 

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Mirjam van der Vegt
Adem de dag
€ 18,99
2018
€ 14,99
Het naaiatelier
€ 5,99
Het naaiatelier
€ 2,49
Koester je hart
€ 7,99
Stiltedagboek
€ 14,99