De lantaarnzwaaier

Auteur(s): Sophia Fourie, Sandra van Tongeren, Ingrid Glorie

Bindwijze: Paperback

Ook verkrijgbaar als: E-book: EPUB met watermerk

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 19,99
Gansbaai (Zuid-Afrika), 1890. Tijdens stormachtige nachten wordt Sophie door haar vader gedwongen op een hoge rots aan de kust met een grote lantaarn te zwaaien.
Gansbaai (Zuid-Afrika), 1890. Tijdens stormachtige nachten wordt Sophie door haar vader gedwongen op een hoge rots aan de kust met een grote lantaarn te zwaaien. Op die manier worden schippers in verwarring gebracht, zodat hun schepen te pletter slaan op de gevaarlijke rotskust.
Haar vader en zijn strandjutters gaan er vervolgens met de aangespoelde handelswaar vandoor.
In een confrontatie met haar vader weigert Sophie nog langer zijn bevelen te gehoorzamen. Kort daarop loopt er in een hevige storm weer een handelsschip op de rotsen. 's Ochtends wordt de gewonde kapitein Sophies huis binnengedragen.
Wie heeft ditmaal de lantaarn gezwaaid? En waarom voelt Sophie zich zo onweerstaanbaar tot deze vreemdeling aangetrokken?
Heen en weer geslingerd tussen de loyaliteit aan haar ouders, de verlangens van haar hart en de roep van haar geweten moet Sophie een allesbeslissende keuze maken.

Een prachtige mix van romantiek en historie, gebaseerd op oude Zuid-Afrikaanse legendes over de mysterieuze 'lanternswaaiers'.

Sophia Fourie woont aan de westkust van Zuid-Afrika, waar ze als gids werkt en mede-eigenaar is van het Strandveldmuseum in Franskraal nabij Gansbaai.
 
ISBN 9789023994664
Subtitel Nee
Aantal bladzijdes 240
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 135 mm
Hoogte 211 mm
Dikte 30 mm
NUR code 342
Imprint Uitgeverij Mozaiek

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Sophia Fourie, Sandra van Tongeren, Ingrid Glorie
De lantaarnzwaaier
€ 8,99