De Orgelvriend 2018 (8)

OKTOBER

Auteur(s):

Bindwijze: Tijdschrift

Schrijf een beoordeling

€ 6,99
Het oktobernummer bevat onder andere: een interview met Hayo Boerema, een muziekbijlage van Jaco van Leeuwen, een beschrijving van de orgels die in het kader van de Najaarsexcursie worden bezocht, een artikel over het nieuwe Flentrop-orgel in het Royal College of Music in Londen en het eerste deel van een serie Werkbesprekingen van orgelwerken van Jan Zwart.  
Aantal:
De Orgelvriend is een magazine voor liefhebbers van orgels en orgelmuziek.
Maandelijks besteedt De Orgelvriend aandacht aan oude en nieuwe pijporgels, restauraties, orgelbouwers, organisten en orgelcomponisten. De rubriek ‘Uit de orgelwereld’ biedt een overzicht van belangrijke actuele ontwikkelingen en activiteiten. Elke maand is er een interview met een organist of een componist en er worden nieuwe boeken, cd’s, dvd’s en nieuwe muziekuitgaven besproken. Elke editie van De Orgelvriend bevat bovendien een uitneembare muziekbijlage die ook in klavar ter beschikking wordt gesteld. Ten slotte vindt u in elk nummer een uitgebreide, op plaatsnaam geordende concertagenda met aandacht voor speciale projecten.
De Orgelvriend verschijnt tienmaal per jaar, helemaal full colour en rijk geïllustreerd. Achtmaal varieert de omvang van 44 tot 52 bladzijden en tweemaal per jaar pakt De Orgelvriend uit met maar liefst 60 goedgevulde pagina’s. Onmisbaar voor de ware orgelliefhebber!
 
ISBN 97890239G0818
Subtitel OKTOBER
Aanvulling door BC Nee
Aantal bladzijdes Nee
Bindwijze Tijdschrift
Druk Nee
Taal Nee
Breedte Nee mm
Hoogte Nee mm
Dikte Nee mm
NUR code Nee
Leesvragen Nee

Schrijf uw eigen beoordeling