De Tempelcodex

Auteur(s): J.C. Rosenberg, Rick de Gier

Bindwijze: Paperback

Ook verkrijgbaar als:

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 18,90
VAN DE AUTEUR VAN DE BESTSELLER HET EZECHI SCENARIOOp 1 juni 1956 bracht The New York Times een verhaal dat overal ter wereld tot de verbeelding sprak. Er was weer een Dode-Zeerol gevonden, maar deze was anders dan alle voorgaande vondsten.
VAN DE AUTEUR VAN DE BESTSELLER HET EZECHI SCENARIO
Op 1 juni 1956 bracht The New York Times een verhaal dat overal ter wereld tot de verbeelding sprak. Er was weer een Dode-Zeerol gevonden, maar deze was anders dan alle voorgaande vondsten. Er werden schatten van onvoorstelbare waarden in beschreven, die begraven zouden liggen in de heuvels ten oosten van Jeruzalem en onder de Heilige Stad zelf.
In de daaropvolgende jaren kwamen wetenschappers tot de conclusie dat de Koperen Rol wel eens de belangrijkste schatkaart uit de geschiedenis zou kunnen zijn. Een kaart waarmee niet alleen die heilige rijkdommen konden worden gevonden, maar die ook zou kunnen leiden tot de bouw van de derde Joodse tempel.
Maar de code van de boekrol werd nooit ontcijferd, en deskundigen uit alle hoeken waarschuwen dat elke Isra sche poging om de tempel in Jeruzalem te herbouwen, een oorlog van bijbelse proporties kan ontketenen.
Nu, precies vijftig jaar nadat de Koperen Rol werd onthuld, komt Joel C. Rosenberg, auteur van meerdere New York Times-bestsellers, met zijn meest bloedstollende verhaal tot nu toe.
Joel C. Rosenberg was veiligheidsadviseur van de Isra sche premier Benjamin Netanyahu. In zijn thriller The Last Jihad boren twee vliegtuigen zich in de Twin Towers - het boek verscheen twee maanden v r 11 september 2001...
 
ISBN 9789023992059
Subtitel Nee
Aantal bladzijdes 340
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 136 mm
Hoogte 216 mm
Dikte 29 mm
NUR code 332

Schrijf uw eigen beoordeling