De troost van sterren

Auteur(s): Dave Boling, Chris Canter

Bindwijze: Paperback

Levering via Boekenwereld.com

€ 19,99
Tijdens de Boerenoorlog wordt lettie met haar moeder, broertje en zusje in een Engels concentratiekamp opgesloten. Terwijl haar vader en opa strijden tegen de Britten, vecht Lettie om in leven te blijven in steeds hopelozer omstandigheden.
Tijdens de Boerenoorlog wordt lettie met haar moeder, broertje en zusje in een Engels concentratiekamp opgesloten. Terwijl haar vader en opa strijden tegen de Britten, vecht Lettie om in leven te blijven in steeds hopelozer omstandigheden. Ze troost zich met herinneringen aan het sterrenkijken met haar opa, en met haar onverwachte vriendschap met een jonge Britse soldaat.
 
ISBN 9789023950752
Subtitel Nee
Aanvulling door BC Nee
Aantal bladzijdes 368
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 136 mm
Hoogte 215 mm
Dikte 30 mm
NUR code 342
Imprint Boekencentrum
Leesvragen Nee
Dave Boling is een Amerikaanse auteur, die bekend is geworden met zijn bestseller ‘Guernica’, waarmee hij een internationale prijs won. Dit is wederom een intrigerende en realistische oorlogsroman. Twee verhaallijnen beschrijven het verhaal en komen aan het eind mooi samen. Uitstekende vertaling. NBD Biblion

Klantenreviews

Indrukwekkend verhaal!
Het verhaal speelt zich af rond 1900. Een meisje Letty komt met haar moeder broertje en zusje in een concentratie kamp terecht. Letty probeert te overleven. Haar moeder houdt zich sterk en is moeilijk te doorgronden. Ze probeert in alle ellende om te gaan met het leed, de verdriet, haar alleen zijn. Ik vind het een zeer indrukwekkend verhaal zonder dat alle gruwelen uit een concentratie kamp in detail beschreven worden.

Review door Elise . (Geplaatst op 05-11-2017)

Schrijf uw eigen beoordeling