Drie topromans van Joke Verweerd

Auteur(s): Joke Verweerd

Bindwijze: Samengesteld pakket

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 25,00
SnoeitijdAls Chiel van der Meij na jaren noodgedwongen terugkeert vanuit Nieuw- Zeeland naar Nederland, wordt hij geconfronteerd met zijn verleden.Hij komt tot het beses dat zijn herinneringen niet meer passen in de nieuwe tijd. Een ontmoeting met zijn oude liefde Catharina is onvermijdelijk en heeft grote gevolgen.Met Snoeitijd won Joke Verweerd de ND|BCB Publieksprijs 2005.PareloesterWessel en Anne hebben ??n dochter met wie ze door haar zware handicaps geen wezenlijk contact hebben.De teleurstelling daarover drijft hen zo ver uit elkaar, dat hun huwelijk in een zware crisis belandt.

Gratis verzending binnen Nederland!

Snoeitijd
Als Chiel van der Meij na jaren noodgedwongen terugkeert vanuit Nieuw- Zeeland naar Nederland, wordt hij geconfronteerd met zijn verleden.
Hij komt tot het beses dat zijn herinneringen niet meer passen in de nieuwe tijd. Een ontmoeting met zijn oude liefde Catharina is onvermijdelijk en heeft grote gevolgen.
Met Snoeitijd won Joke Verweerd de ND|BCB Publieksprijs 2005.

Pareloester
Wessel en Anne hebben ??n dochter met wie ze door haar zware handicaps geen wezenlijk contact hebben.
De teleurstelling daarover drijft hen zo ver uit elkaar, dat hun huwelijk in een zware crisis belandt. Vinden ze een aanknopingspunt voor vertrouwen en nieuwe liefde, of is er te veel gebeurd?
Pareloester werd genomineerd voor de ND|BCB Publieksprijs 2009.

Stuifzand
Paula krijgt op haar zeventiende een dochter en vertrekt daarna naar Toronto. Het meisje Julia blijft achter bij Paula's moeder Christa en haar stiefvader Jan. Na twaalf jaar verongelukt Jan onder verdachte omstandigheden. Paula komt terug naar Nederland en is er getuige van als haar stiefbroer Jelle schokkende gegevens uit het testament van zijn vader (haar stiefvader) Jan onthult - gegevens die zij uit ervaring al kende.


Joke Verweerd vierde dit jaar haar vijfentwintigjarig jubileum als auteur. Haar romans haalden alle christelijke bestsellerlijstjes: De wintertuin, De rugzak, Permissie, Paradiso, Snoeitijd en Op de huid. Snoeitijd won in 2005 de Publieksprijs Christelijk Boek. Enkele van haar romans werden in het buitenland vertaald. Joke Verweerd publiceerde ook verhalen- en dichtbundels.
 
ISBN 9789023994855
Subtitel Nee
Aantal bladzijdes 1050
Bindwijze Samengesteld pakket
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 126 mm
Hoogte 200 mm
Dikte 91 mm
NUR code 301
Imprint Mozaïek

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Joke Verweerd
Vogelvlucht
€ 10,99
Toeval bestaat niet
€ 25,99
Vindersloon
€ 1,99
Vindersloon
€ 4,99
Retour Rantepao
€ 20,99
Retour Rantepao
€ 9,99
Snoeitijd
€ 16,99
Opnieuw beginnen
€ 16,99
Spiegeling
€ 15,99
Paradiso
€ 12,50
Achtergebleven
€ 9,25
De rugzak
€ 12,50
Op de Huid
€ 17,50
Permissie
€ 10,00
Opluisteren
€ 19,50
Houvast
€ 9,99
Samengaan
€ 8,90
Halverwege
€ 9,99
Geboorte
€ 9,25