Een gevaarlijk geluk

over spiritualiteit

Auteur(s):

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 16,50
Spiritualiteit staat niet los van het leven van alledag, maar is er het hart van. Ze is het geheim van alle bezieling en creativiteit en roept vragen op als: waar kom ik vandaan?
Spiritualiteit staat niet los van het leven van alledag, maar is er het hart van. Ze is het geheim van alle bezieling en creativiteit en roept vragen op als: waar kom ik vandaan? Waar ga ik naartoe? Hoe leef ik? Wie of wat is God?
Spiritualiteit komt neer op levenskunst, van oudsher wijsheid genoemd.

Deze geestige columns, die de auteur eerder publiceerde in dagblad Trouw, maar ook zijn prikkelende lezingen werpen een nieuw licht op vele aspecten van het bestaan – van schuld en schaamte tot verliefdheid, van ziekte tot de kerkdienst, van mindfulness tot Mohammed. Het blijkt dat een spiritueel leven wel rust geeft, maar tegelijk niemand met rust laat.

Dr. Jean-Jacques Suurmond is predikant-geestelijk verzorger, gestalttherapeut en columnist van het dagblad Trouw. Binnenkort verschijnt van zijn hand bij uitgeverij Meinema De spiritualiteit van Florence Nightingale.
 
ISBN 9789021142845
Subtitel over spiritualiteit
Aantal bladzijdes 218
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 134 mm
Hoogte 214 mm
Dikte 19 mm
NUR code 728
Imprint Meinema, Uitgeverij

De predikant mijdt cliches maar benoemt de dingen die hij tegen komt net even anders en dat maakt zijn columns leuk om te lezen.

In Gesprek

 

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van