Een verre melodie

Auteur(s): Sarah Sundin, Roeleke Meijer-Muilwijk

Bindwijze: Paperback

Ook verkrijgbaar als: E-book: EPUB met watermerk

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 12,50
Het is 1942 als de jonge Allie Miller, op een bruiloft van haar vriendin, luchtmachtpiloot Walter Novak ontmoet. Allie is verloofd en Walter Novak staat op het punt gestationeerd te worden in Engeland.
Het is 1942 als de jonge Allie Miller, op een bruiloft van haar vriendin, luchtmachtpiloot Walter Novak ontmoet. Allie is verloofd en Walter Novak staat op het punt gestationeerd te worden in Engeland. Omdat het klikt tussen de twee besluiten ze elkaar te blijven schrijven.
Terwijl de brieven heen en weer gaan tussen de primitieve luchtmachtbasis in Engeland en Allies herenhuis op een landgoed in Californië, verandert de wereld drastisch. Allie, die niet werkeloos wil blijven toekijken, besluit uit haar beschermde leventje te stappen. Ze meldt zich aan bij het Rode Kruis. Met ingrijpende gevolgen, ook voor Walter Novak...
'Een verre melodie' is het eerste deel van Sarah Sundins trilogie'On wings of glory', die het leven van de drie gebroeders Novak beschrijft. Zij waren tijdens de tweede wereldoorlog als piloot van een Amerikaanse bommenwerper in Engeland gestationeerd.
 
ISBN 9789023993995
Subtitel Nee
Aantal bladzijdes 432
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 134 mm
Hoogte 214 mm
Dikte 36 mm
NUR code 342
Imprint Mozaïek

Een boek dat boeit!

Reformatorisch Dagblad

 

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Sarah Sundin, Roeleke Meijer-Muilwijk