Eeuwig duurt zijn trouw

ignatiaanse 40-dagenretraite

Auteur(s): Piet van Breemen, Hans van Leeuwen, Nikolaas Sintobin, Glenn Geeraerts

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 14,99
Elke retraite is een innerlijke reis. Ook deze retraite.
Elke retraite is een innerlijke reis. Ook deze retraite. Waarheen deze reis zal leiden is nog niet bekend. Het is heel goed mogelijk dat je wordt verrast of aangemoedigd, uitgedaagd of geprikkeld door wat er gebeurt. Je kunt verbaasd of angstig worden: misschien laat God doorschemeren dat je een nieuwe richting moet inslaan in je leven - denk aan Maria bij de aankondiging van Jezus' geboorte. Door je gebed vol te houden met een open geest en een groot hart, kom je tot innerlijke rust.

'Eeuwig duurt zijn trouw' is heel praktisch opgevat.
Voor elke dag van de veertigdagentijd wordt een korte Bijbeltekst aangeboden. Telkens met enkele suggesties om die tekst biddend op je eigen leven te leggen.
Elke week heeft een eigen thema dat wordt toegelicht in een geloofsimpuls. Per week worden ook twee citaten aangeboden die het thema verder openleggen.
Ten slotte geven we gebedstips die de retraitant helpen zijn gebedstechniek verder te verfijnen.


Nikolaas Sintobin sj is internetpastor. Na een korte carrière als advocaat werd hij in 1989 jezuïet. Hij is gespecialiseerd in de jezuïtische spiritualiteit en pedagogie. Eerder verscheen van hem 'Leven met Ignatius. Op het kompas van de vreugde'.
Piet van Breemen sj is begeleider van retraites.
Hans van Leeuwen sj is pastor/theoloog bij de jezuïeten.
 
ISBN 9789021143972
Subtitel ignatiaanse 40-dagenretraite
Aanvulling door BC Nee
Aantal bladzijdes 128
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 143 mm
Hoogte 213 mm
Dikte 12 mm
NUR code 700
Imprint Meinema, Uitgeverij
Leesvragen Nee
Ga op reis door de periode van minder voor jezelf en meer voor de Ander/ander, met iedere dag een korte Bijbeltekst en suggesties voor een Bijbelmeditatie. Voor ieder van de zes weken van de vastentijd zijn thema’s vastgesteld om aan het eind van de reis te hebben ontdekt – hopelijk – dat eeuwig duurt Gods trouw! Samenkerk

Schrijf uw eigen beoordeling