Engel naast God

hoe goddelijk is Jezus?

Auteur(s): André Troost

Bindwijze: E-book: EPUB met watermerk

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 12,99
Dit boek is het vervolg op Dat koninkrijk van U en daarmee opnieuw een spannend theologisch boek over een van de kernthema's uit het christelijk geloof. In dit boek wordt een antwoord gezocht op de vraag wie Jezus is.
Dit boek is het vervolg op Dat koninkrijk van U en daarmee opnieuw een spannend theologisch boek over een van de kernthema's uit het christelijk geloof.

In dit boek wordt een antwoord gezocht op de vraag wie Jezus is.
God zelf? De theologen die kanttekeningen maakten bij de Statenbijbel, zagen in de engel des Heren niemand minder dan Christus.
Op zoek naar de ware aard van Christus, bespreekt de auteur in dit boek de vele uitspraken van en over Jezus in het Nieuwe Testament. Als Jezus werkelijk de engel des Heren is, heeft de christelijke kerk dan niet eeuwenlang joden (en later ook moslims) ten onrechte ervan beschuldigd kritiek te hebben op de Drie-eenheid?

Deze en andere vragen komen indringend aan de orde in dit boek.
Engel naast God is het vervolg op de discussie die de auteur is gestart in Dat koninkrijk van U. In een apart hoofdstuk gaat hij in op de opmerkingen die gemaakt zijn naar aanleiding van dit boek.
 
ISBN 9789023919193
Subtitel hoe goddelijk is Jezus?
Bindwijze E-book: EPUB met watermerk
Taal Nederlands
NUR code 703
Imprint KokBoekencentrum Non-Fictie

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van André Troost