Geestig-heden

miniaturen over Gods Adem

Auteur(s): Sytze de Vries

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 13,25
Na twee veelgelezen boeken met gedachten en gedichten rond Kerst en Pasen komt Sytze de V ries nu met teksten die stem geven aan het roepen om de Geest, de levenwekkende Adem van God. ‘Wat God beweegt en ons bezielt!’ Zo kan de Geest van de Heilige genoemd worden, de levenwekkende Adem van God.
Na twee veelgelezen boeken met gedachten en gedichten rond Kerst en Pasen komt Sytze de V ries nu met teksten die stem geven aan het roepen om de Geest, de levenwekkende Adem van God.

‘Wat God beweegt en ons bezielt!’ Zo kan de Geest van de Heilige genoemd worden, de levenwekkende Adem van God. Sinds het Pinksterfeest bidden mensen telkens weer om deze bezieling. Dit roepen is een alledaags verlangen, niet van slechts eenmaal per jaar.

Dit boek geeft stem aan dat roepen om die Geest. Het is nadrukkelijk niet alleen bedoeld voor Pinksteren, toch wil het wel hetderde deel zijn van een drieluik. Ook nu weer zijn de teksten van liederen en gebeden vaak ontstaan in een lange reeks van pastorale, catechetische en liturgische praktijkjaren. Met name de korte notities en gedachten zijn nieuw.
 
ISBN 9789021142906
Subtitel miniaturen over Gods Adem
Aantal bladzijdes 95
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 125 mm
Hoogte 221 mm
Dikte 10 mm
NUR code 709
Imprint Meinema, Uitgeverij

Wie opzoek is naar teksten voor de liturgie vindt hier rond het thema van Geest en inspiratie zeker iets dat aanspreekt.

De Roerom

 

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Sytze de Vries