Gefeliciteerd, je bent gedoopt!

koesteren - vieren - begrijpen

Auteur(s): Annemarie Heijningen-Steenbergen

Bindwijze: Hardback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 14,99
De doop is iets feestelijks. Een moment om ook later bij stil te staan.
De doop is iets feestelijks. Een moment om ook later bij stil te staan. 'Gefeliciteerd, je bent gedoopt!' helpt je niet alleen om van alles te leren over de doop, maar ook om je eerste twaalf doopdagen samen met anderen te vieren.

Dit mooi vormgegeven boek heeft veel schrijfruimte en biedt plaats aan foto's en (aan)tekeningen. Zo wordt dit boek persoonlijk, helemaal van jóu.


'Het is echt een vondst van Annemarie om in elk levensjaar het verhaal van de doop te vertellen. Ik weet zeker dat het veel ouders zal helpen in het praten, uitleggen en delen!' - Janneke Burger-Niemeijer, hoofdredacteur Jente

'Ik hoop dat veel ouders het met hun kinderen zullen doornemen. Daar worden niet alleen die kinderen beter van.' - Ds. Adrian Verbree

'Ik beveel dit boek van harte aan.' - Dr. Wim Verboom


Annemarie van Heijningen-Steenbergen (1977) is spreker, schrijver en columnist.
 
ISBN 9789023970682
Subtitel koesteren - vieren - begrijpen
Aanvulling door BC Nee
Aantal bladzijdes 134
Bindwijze Hardback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 177 mm
Hoogte 180 mm
Dikte 18 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum
Leesvragen Nee

Dit prachtige kraamcadeau is ontzettend mooi om te geven en te krijgen voor kinderen en hun ouders die de doop belangrijk vinden. Dit boekje is geschikt voor de leeftijd van 0 tot 12 jaar en bevat voldoende tips voor vaders en moeders. Ook is Gefeliciteerd, je bent gedoopt! perfect om door kerkenraden uit te kunnen delen aan doopouders. Dit mooi vormgegeven boek heeft veel schrijfruimte en biedt plaats aan foto’s en (aan)tekeningen. Zo wordt dit boek persoonlijk, helemaal van jou.

Puur Vandaag

 

Wat een origineel, creatief en inhoudsvol boekje. Jaarlijks, maar ook op elk ander moment dat dit persoonlijke doopboek met foto’s en aantekeningen weer bekeken wordt, mag het opnieuw tot je doordringen: Gefeliciteerd, je bent gedoopt! Dit boekje zou iedere dopeling cadeau moeten krijgen.

www.kameel.nl

 

Dit boekje is geschreven voor ouders en kinderen om samen, concreet, de doop te koesteren, te vieren en te begrijpen. Van harte aanbevolen!

De Christenvrouw, no.2, december 2016

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Annemarie Heijningen-Steenbergen