Gegrond geloof

kernpunten uit de geloofsleer in bijbels, historisch en belijdend perspectief

Auteur(s):

Bindwijze: Hardback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 46,99
Is er ooit een periode geweest dat geloofskennis min of meer vanzelfsprekend kon worden overgedragen, vandaag is dat zeker nietmeer het geval. Persoonlijk inzicht in de geloofsleer en gerichte vorming is belangrijker dan ooit.

Gratis verzending binnen Nederland!

Is er ooit een periode geweest dat geloofskennis min of meer vanzelfsprekend kon worden overgedragen, vandaag is dat zeker nietmeer het geval. Persoonlijk inzicht in de geloofsleer en gerichte vorming is belangrijker dan ooit. Christenen worden immers steeds meer aangesproken op hun geloofskeuzen en levenswijzen. Er is dan ook een toenemende belangstelling voor goede toerusting.

Aan die groeiende belangstelling wil Gegrond geloof tegemoetkomen. Vanuit het reformatorisch gedachtengoed pogen de auteurs aan gemeenteleden richting te geven temidden van de vele geloofsvragen die zich in onze tijd voordoen. Leidraad hierbij vormen zestien hoofdaspecten van de gereformeerde geloofsleer. Zij worden alle besproken in de vorm van het drieluik:Wat zegt de Bijbel?Wat zeimen in de (kerk)geschiedenis? Wat belijden wij? Richtpunt bij iedere bespreking zijn de vragen van déze tijd.

Om de belangrijke personen uit de kerkhistorie dichter bij de lezer te brengen, bevat ieder hoofdstuk een aantal kenmerkende citaten uit hun geschriften. Tevens zijn door het hele boek heen fraaie illustraties opgenomen.
 
ISBN 9789023908326
Subtitel kernpunten uit de geloofsleer in bijbels, historisch en belijdend perspectief
Bindwijze Hardback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 160 mm
Hoogte 240 mm
Dikte 35 mm
NUR code 700
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling