Geloofwaardig leiderschap

Auteur(s): Joke van Saane

Bindwijze: Paperback

Ook verkrijgbaar als: E-book: EPUB met watermerk

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 18,95
Leiderschap is een urgent thema in onze tijd, geloofwaardig leiderschap een uitdaging. Geloofwaardig leiderschap moet vorm krijgen in de praktijk.
Leiderschap is een urgent thema in onze tijd, geloofwaardig leiderschap een uitdaging. Geloofwaardig leiderschap moet vorm krijgen in de praktijk. Welke leiderschapskwaliteiten heeft religie te bieden aan bedrijven? Met welke leiderschapsstijlen kunnen kerkenwerkers hun voordeel doen?

Het leiden en voorgaan van een geloofsgemeenschap is echt wat anders dan het leiden van een bedrijf. Toch kunnen leiders over en weer van elkaar leren. Leidt u een bedrijf? Dit boek maakt u duidelijk wat u kunt leren van geloof en spiritualiteit.
Leidt u een religieuze groep? Dit boek leert u wat goed leiderschap is en waarom de religieuze omgeving een valkuil kan vormen.

Vijf persoonlijkheidskenmerken en zeven vaardigheden vergroten de kans op effectief en geloofwaardig leiderschap. Daarom zijn aan dit boek een testinstrument en een website verbonden. Elke leidinggevende kan daarmee zelf antwoord geven op de vraag: ben ik de juiste leider voor deze groep?

Joke van Saane is godsdienstpsycholoog aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ze schreef een inleidend boek over godsdienstpsychologie en publiceerde over haar onderzoeken naar gebedsgenezing, calvinisme en fundamentalisme.
 
ISBN 9789021143309
Subtitel Nee
Aantal bladzijdes 180
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 136 mm
Hoogte 216 mm
Dikte 16 mm
NUR code 808
Imprint Meinema, Uitgeverij

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Joke van Saane