Geloven in seks

juist als je nog niet getrouwd bent.

Auteur(s):

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 14,99
‘Ik vind het erg goed dat er niet in voorzichtige benamingen wordt gesproken, maar dat alles gewoon gezegd wordt zoals het is’ (reactie van jongere uit meeleesgroep).Wil je uit seks halen wat erin zit, dan moet je daarin bewuste keuzes maken: zó wil ik het wel en zó wil ik het niet. Dat is het uitgangspunt van dit uitdagende boek.
‘Ik vind het erg goed dat er niet in voorzichtige benamingen wordt gesproken, maar dat alles gewoon gezegd wordt zoals het is’ (reactie van jongere uit meeleesgroep).

Wil je uit seks halen wat erin zit, dan moet je daarin bewuste keuzes maken: zó wil ik het wel en zó wil ik het niet. Dat is het uitgangspunt van dit uitdagende boek. Geloven in seks laat zien dat we kunnen genieten van seks juist omdat we ons geloof erbij betrekken. Het is speciaal geschreven voor jongeren die (gezien hun lichamelijke ontwikkeling) toe zijn aan een seksuele relatie, maar die in de meeste gevallen nog niet hebben – of niet geacht worden te hebben. Geloven in seks biedt veel praktische informatie en duidelijke bijbelse richtlijnen, gecombineerd met de nodige humor.

* Een open en eerlijk boek over seks voor jongeren vanaf ca. 15 jaar.
 
ISBN 9789023924661
Subtitel juist als je nog niet getrouwd bent.
Aantal bladzijdes 168
Bindwijze Paperback
Druk 3
Taal Nederlands
Breedte 135 mm
Hoogte 216 mm
Dikte 16 mm
NUR code 865
Imprint Jes!

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van
Hou(d)vast
€ 14,99
2015
€ 25,00
P.S. I love You too
€ 11,99
Onbeperkt houdbaar!
€ 16,49
Op Toonhoogte
€ 19,99