Deel 2: zeven kernpunten uit het Christelijk geloof

Auteur(s): W. Verboom, H. Veldhuizen, E. van den Ham

Bindwijze: Paperback

Ook verkrijgbaar als:

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 19,99
Wanneer je je kennis van Bijbel en geloofsleer op wilt frissen en je geloofsbeleving wilt verdiepen, is deze cursus er voor jou. Deze handleiding is onderdeel van de 'Opfriscursus Geloven'.
Wanneer je je kennis van Bijbel en geloofsleer op wilt frissen en je geloofsbeleving wilt verdiepen, is deze cursus er voor jou.

Deze handleiding is onderdeel van de 'Opfriscursus Geloven'.
De auteurs geven veel instructies en praktische adviezen voor bespreking van de zeven thema's uit Geloven met het hart 2: de Bijbel, bidden, de kerk, doop en avondmaal, Gods leiding, christenzijn
en toekomstverwachting. De handleiding bevat een algemene instructie voor cursusleiders over het leiden van gesprekken, het gebruik van de bijgevoegde powerpoint presentaties en het invullen
van de cursusavonden. Daarnaast wordt per les veel bronnen - materiaal aangereikt. Een onmisbare hulp om de 'Opfriscursus Geloven' nog meer diepgang en inhoud te geven.

De bijgesloten cd-rom bevat voor iedere les een uitgebreide powerpointpresentatie en aanvullende presentaties met beelden en citaten. De presentaties kunnen bovendien naar believen aangepast worden.
 
ISBN 9789023923657
Subtitel Nee
Aantal bladzijdes 96
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 170 mm
Hoogte 240 mm
Dikte 12 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van W. Verboom, H. Veldhuizen, E. van den Ham