Genezing en bevrijding

bijbelse principes en de praktijk

Auteur(s): Peter Horrorbin

Bindwijze: Hardback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 34,50
Dit handboek over bevrijdingspastoraat in de christelijke gemeente biedt een goed overzicht van dit actuele thema: bijbelse gegevens, historische lijnen en praktische informatie. Ook in Nederlandse kerken klinkt steeds vaker de roep om bevrijding van occulte machten.

Gratis verzending binnen Nederland!

Dit handboek over bevrijdingspastoraat in de christelijke gemeente biedt een goed overzicht van dit actuele thema: bijbelse gegevens, historische lijnen en praktische informatie. Ook in Nederlandse kerken klinkt steeds vaker de roep om bevrijding van occulte machten. Hoe kan dit op een verantwoorde manier, zonder in extremen te vervallen?

De Engelsman Peter Horrobin houdt zich al jaren bezig met bevrijdingspastoraat en schreef een evenwichtig standaardwerk over dit onderwerp. De auteur bespreekt het bijbelse mensbeeld en onderzoekt de bijbelgedeelten die betrekking hebben op 'bezetenheid' in allerlei gradaties. Wat hebben zij ons westerlingen te zeggen over het werk van bevrijding? Hoe kunnen demonische machten ons leven beïnvloeden? In het tweede deel van het boek beschrijft Horrobin allerlei praktijksituaties, waarbij hij ook zijn eigen leerproces betrekt.
 
ISBN 9789023920441
Subtitel bijbelse principes en de praktijk
Aantal bladzijdes 580
Bindwijze Hardback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 154 mm
Hoogte 234 mm
Dikte 36 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling