God wil bij mensen wonen

Auteur(s): Ria Borkent, Arie Kok, Judith Janssen, Roeland Smith

Bindwijze: Hardback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

Normale prijs: € 19,99

Special Price € 12,50

Actieprijs geldig tot 31 december 2019
God wil wonen bij de mensen. Die wonderlijke boodschap wordt voor kinderen van de bovenbouw van de basisschool doorverteld in deze prachtig geschreven kinderbijbel.
God wil wonen bij de mensen. Die wonderlijke boodschap wordt voor kinderen van de bovenbouw van de basisschool doorverteld in deze prachtig geschreven kinderbijbel. Door de sobere en ingetogen schrijfstijl van de auteurs raak je onder de indruk van de zeggingskracht van bekende en onbekende bijbelverhalen.
De auteurs laten zich leiden door eerbied voor de Bijbel en blijven zo dicht mogelijk bij de bijbeltekst. Als deze kinderbijbel een plek krijgt in het hart van het gezin, ontdekken kinderen dat God ook bij hen wil wonen.
 


ISBN 9789023996934
Subtitel Nee
Aanvulling door BC

Aantal bladzijdes 320
Bindwijze Hardback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 179 mm
Hoogte 249 mm
Dikte 32 mm
NUR code 224
Imprint Mozaiek
Leesvragen Nee
‘Wij hebben er met nadruk voor gekozen om de kinderen ook met andere literaire genres uit de Bijbel bekend te laten worden, dus niet alleen de verhalen hoe mooi en spannend die ook zijn. Zo krijgen kinderen een completer beeld van de Bijbel. Zo heb ik verhalen geschreven over Hooglied en Openbaring, maar ook Psalmen, spreuken, Prediker en brieven van Paulus. Dit zijn boeken die vaak in kinderbijbels worden overgeslagen… Ik probeer te vertellen hoe Johannes de toekomst mag zien en dat er een moment komt dat God bij de mensen woont. Dat is altijd Gods verlangen geweest. Vandaar ook de titel van het boek.’ ~ Uit interview met Ria Borkent, een van de zes auteurs – boekenbijlage Uitdaging De auteurs zijn dichtbij de oorspronkelijke Bijbelteksten gebleven en hanteren een ingetogen maar toegankelijke schrijfstijl met veel dialoog, die kinderen zeker zal aanspreken. Tussen de vele kinderbijbels die er verschijnen, is dit een zeer verzorgde uitgave die verrast. ~ NBD Biblion

Schrijf uw eigen beoordeling