God zijn

een oefening in bescheidenheid

Auteur(s): J.J. Suurmond

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 23,99
Hoogmoed is vergeten dat je God bent. Spelend met de geloofsbelijdenis, is dit boek een meanderend relaas van een spirituele reis.

Gratis verzending binnen Nederland!

Hoogmoed is vergeten dat je God bent. Spelend met de geloofsbelijdenis, is dit boek een meanderend relaas van een spirituele reis. Langs oude woor­den en moderne thema's, met autobiografische verhalen en reflecties op het leven. Een rivier die van Moeder Teresa naar Joost Zwagerman voert en van kunst naar dementie, om vroeg of laat op te gaan in de eindeloze zee.


Op zijn eigen unieke wijze zet Jean-Jacques Suurmond de vaste ideeën over het geloof en leven op zijn kop. Het bijna vergeten christendom blijkt een verborgen bron te hebben die ook vandaag het geheim van bezieling en ongewone daadkracht is.
 
ISBN 9789021144870
Subtitel een oefening in bescheidenheid
Aanvulling door BC Nee
Aantal bladzijdes 320
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 135 mm
Hoogte 215 mm
Dikte 28 mm
NUR code 700
Imprint Boekencentrum
Leesvragen Nee
Mijn advies: doseer, neem af en toe een deel tot je, praat er met anderen over. En: het boek levert met regelmaat een lach of glimlach op! Niet vreemd, want Suurmond is er heilig van overtuigd: God lacht om ons! Kerk in Zoetermeer, januari 2018 Het is een fijn boek dat de lezer langzaam en al meanderend en cirkelend meedenkend meeneemt. NBD Biblion

Schrijf uw eigen beoordeling