Handelingen - 2018 (2)

Stilte

Auteur(s):

Bindwijze: Tijdschrift

Schrijf een beoordeling

€ 15,50
In dit themanummer van Handelingen wordt het verlangen naar stilte benaderd als handelingsvraagstuk aan de hand van twee belangrijke vragen. Op de eerste plaats: wat houdt het verlangen naar stilte in? Deze vraag komt onder andere aan bod in bijdragen over stiltewandelingen, over werken met stilte en beweging, en over de kwaliteit van de stilte. En op de tweede plaats: hoe kunnen mensen in hun verlangen worden ondersteund? Deze vraag komt ter sprake in bijdragen over stilte in begeleidingssituaties, over de pedagogische bijdrage van stilte aan de ontwikkeling van studenten en young professionals, en over de verstilde onderscheiding.
Aantal:
Handelingen levert een bijdrage aan de kwaliteit van het professionele handelen van pastores, geestelijk verzorgers en andere betrokken academici die de reflectie op de religieuze en levensbeschouwelijke aspecten van hun beroepspraktijk willen verdiepen.
Handelingen is een vaktijdschrift van wetenschappelijk niveau en vormt een contactorgaan van professionals die met het oog op hun dienstverlening aan kerkleden, cliënten of personeel, een inhoudelijke oriëntatie wensen voor thema's rondom geloof, spiritualiteit, zingeving, levensoriëntatie en gemeenschapsvorming.
 
ISBN 97890HND1802V
Subtitel Stilte
Aanvulling door BC Nee
Aantal bladzijdes Nee
Bindwijze Tijdschrift
Druk Nee
Taal Nee
Breedte Nee mm
Hoogte Nee mm
Dikte Nee mm
NUR code Nee
Leesvragen Nee

Schrijf uw eigen beoordeling