Heel mijn ziel

nieuwe psalmen voor kerk en koor

Auteur(s): Nico Vlaming, Christiaan Winter

Bindwijze: Hardback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 29,90
Om de psalmen ook in de tekst van de NBV in de eredienst te laten klinken, stelden Nico Vlaming en Christiaan Winter dit boek samen, als aanvulling op het Dienstboek van de Protestantse Kerk in Nederland en als hulp voor het zingen van de getijden. Het resultaat: honderdvijftig psalmen en de cantica in eenvoudige abdijstijl met twee antifonen en in vierstemmige chants naar anglicaans model, om te zingen in kerk en koor.Psalmen zijn de longen van de liturgie.

Gratis verzending binnen Nederland!

Om de psalmen ook in de tekst van de NBV in de eredienst te laten klinken, stelden Nico Vlaming en Christiaan Winter dit boek samen, als aanvulling op het Dienstboek van de Protestantse Kerk in Nederland en als hulp voor het zingen van de getijden. Het resultaat: honderdvijftig psalmen en de cantica in eenvoudige abdijstijl met twee antifonen en in vierstemmige chants naar anglicaans model, om te zingen in kerk en koor.

Psalmen zijn de longen van de liturgie. 's Zondags en doordeweeks nemen mensen overal ter wereld deze eeuwenoude teksten, die alle stemmingen van het hart verwoorden, op de lippen. Telkens weer verschijnen van deze klaag- en lofzangen voor de Eeuwige nieuwe vertalingen op grond van de Hebreeuwse oertekst. Sinds 2004 gebruiken Nederland en Vlaanderen een nieuwe bijbelvertaling,
de NBV.
 
ISBN 9789023967583
Subtitel nieuwe psalmen voor kerk en koor
Aantal bladzijdes 400
Bindwijze Hardback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 200 mm
Hoogte 268 mm
Dikte 31 mm
NUR code 709
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling