Het derde doelwit

Auteur(s): Joel C. Rosenberg, Daniëlle Langerak

Bindwijze: Paperback

Ook verkrijgbaar als: E-book: EPUB met watermerk

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 23,99
Onwaarschijnlijk actueel, griezelig echt en bloedspannend! J.B.

Gratis verzending binnen Nederland!

Onwaarschijnlijk actueel, griezelig echt en bloedspannend!

J.B. Collins is buitenlandcorrespondent voor The New York Times. Als hij hoort dat isis, een splintergroepering van Al-Qaida, in Syrië chemische wapens heeft, weet hij direct één ding zeker: dit verhaal moet hij koste wat het kost volgen. Bezit de
leider van de jihadistische groepering deze wapens inderdaad?
Zo ja: wat is het doelwit? Amerika? Israël? Of is er een derde
doelwit?
De Amerikaanse president staat op het punt het Midden-Oosten te bezoeken, maar in deze gespannen tijden is dat een vrijwel zekere aanleiding tot een escalatie van conflicten. Kan Collins zijn invloed aanwenden voordat het te laat is? Of zullen de
terroristen erin slagen talloze mensen te doden tijdens een aanval op het derde doelwit?

Een verhaal dat morgen de voorpagina van de kranten zou kunnen beheersen: onwaarschijnlijk actueel, griezelig echt, en bloedspannend!

Joel C Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur. Als voormalig veiligheidsadviseur voor o.a. Benjamin Netanyahu kent hij de wereld waarover hij schrijft van binnenuit. Van zijn titels zijn wereldwijd miljoenen verkocht. www.joelrosenberg.com.
 
ISBN 9789023994886
Subtitel Nee
Aantal bladzijdes 432
Bindwijze Paperback
Druk 2
Taal Nederlands
Breedte 145 mm
Hoogte 224 mm
Dikte 37 mm
NUR code 332
Imprint Mozaïek
Leesvragen Nee

Want de hoofdpersoon komt uiteindelijk ongewild in een strijd van eindtijd-achtige proporties, die door Rosenberg wordt beschreven alsof je er midden in zit. Het is de combinatie van spanning en een goed uitgewerkt hoofdpersonage die je direct na de laatste pagina doet uitkijken naar het tweede deel in deze serie.

www.geloofinboeken.nl

 

Er zijn boeken waar je gewoon geen genoeg van kunt krijgen; dit is er zo één. Je vergeet alles om je heen, wordt opgeslokt door het verhaal. En elke keer dat je deze thriller aan de kant wilt leggen, kun je maar één ding: doorlezen. De inhoud is beangstigend realistisch en komt angstvallig dichtbij de situatie anno nu. Nog nooit heb je zo erg gewild dat het puur fictie is, maar helaas… het zou morgen zomaar waarheid kunnen worden.

Maandblad Réveil

 

Nog voor de wereld had kennisgemaakt met Islamitische Staat, schreef Rosenberg deze roman, over de dreiging van een terroristische organisatie die chemische wapens in handen krijgt. Dat maakt dit verhaal verontrustend actueel. Al moet je even wennen aan de ik-vorm en het grote aantal personen dat Rosenberg opvoert, Het derde doelwit is – opnieuw – een ware pageturner. (Arjan Sterkenburg)

EO Visie

 

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Joel C. Rosenberg, Daniëlle Langerak
De ontsnapping
€ 22,99
De eerste gijzelaar
€ 23,99
De eerste gijzelaar
€ 12,99
Het derde doelwit
€ 12,99
De ontsnapping
€ 9,99
De Twaalfde Imam
€ 23,99
Uur der waarheid
€ 12,99
Uur der waarheid
€ 23,99
Eindstrijd
€ 13,50
De laatste dagen
€ 19,90