Het Naaiatelier (10 ex)

Auteur(s): Mirjam van der Vegt

Bindwijze: Paperback

Ook verkrijgbaar als: E-book: EPUB met watermerk, Paperback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Dit product zal niet verschijnen en kan niet worden besteld.

€ 45,00
De Afghaanse Isar is illegaal in Nederland. Vanaf zijn twaalfde is hij al op zoek naar een nieuw thuis en dat lijkt hij te vinden in het naaiatelier van kunstenares Elna.

Gratis verzending binnen Nederland!

De Afghaanse Isar is illegaal in Nederland. Vanaf zijn twaalfde is hij al op zoek naar een nieuw thuis en dat lijkt hij te vinden in het naaiatelier van kunstenares Elna. Als hij de opdracht ontvangt om een trouwjurk te ontwerpen, lijkt het leven hem toe te lachen. Maar dan vraagt Elna hem samen te werken met Ramin, een oude bekende die meer van hem weet dan hem lief is.
Hoe kan hij kiezen voor zichzelf, in een land waar niemand voor hem kiest? Wat is de weg van de liefde in plaats van de haat?


Mirjam van der Vegt woont met haar gezin in Utrecht Kanaleneiland, waar ze de actualiteit uit dit boek aan den lijve ervaart. Eerder schreef ze de romans 'Schaduwvlucht' en 'De laatste patiënt'. Ook is ze auteur van de veelgelezen Stiltelijn. Gelijktijdig met het BCB-actieboek verschijnt ook haar nieuwste boek 'Adem de dag'. Zie ook www.mirjamvandervegt.nl.
 
ISBN 9789023996798
Subtitel Nee
Aantal bladzijdes 96
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
NUR code 301
Imprint Mozaïek

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Mirjam van der Vegt
Adem de dag
€ 18,99
2018
€ 14,99
Het naaiatelier
€ 5,99
Het naaiatelier
€ 2,49
Koester je hart
€ 7,99
Stiltedagboek
€ 14,99
De laatste patient
€ 12,99