Het Rama-document / Operatie Wederkomst

Auteur(s):

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 10,35
Twee romans van Paul Maier in band!HET RAMA-DOCUMENTBijbelwetenschapper Jonathan Weber werkt in Isra mee aan een veelbelovende archeologische opgraving bij de stad Rama. Na enige tijd stuit hij op een unieke vondst.
Twee romans van Paul Maier in band!
HET RAMA-DOCUMENT
Bijbelwetenschapper Jonathan Weber werkt in Isra mee aan een veelbelovende archeologische opgraving bij de stad Rama. Na enige tijd stuit hij op een unieke vondst. De droom van iedere archeoloog lijkt voor hem werkelijkheid te worden.
Kort daarop vindt hij ook een tweehonderd jaar oude brief, met een schokkende inhoud. Als het een authentiek document is zal het, zo beseft Jonathan, de zekerheden van miljoenen christenen wereldwijd op hun grondvesten laten schudden.
Dan krijgen de media lucht van de vondsts...
'Het spant erom in deze goed geschreven (en goed vertaalde) roman.' - Nederlands Dagblad
OPERATIE WEDERKOMST
Jonathan Weber wordt in Isra geconfronteerd met Joshua Ben-Yosef uit Nazareth, een nieuwe geestelijk leider die twaalf trouwe volgelingen heeft en een steeds groeiende schare aanhangers. Wanneer hij ook in staat blijkt wonderen te verrichten, komen de media uit de hele wereld erop af. Wie is deze man?
Tot zijn ontsteltenis sluit Jonathans vrouw zich aan bij de volgelingen van Joshua. En dan richt Joshua zich tot h met een bijzonder verzoek.
 
ISBN 9789023992325
Subtitel Nee
Aantal bladzijdes 517
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 148 mm
Hoogte 226 mm
Dikte 45 mm
NUR code 332
Imprint Mozaiek

Schrijf uw eigen beoordeling